به گزارش ایرنا، علی بنیادی روز شنبه در همایش روز ملی بیمه در کرمان با اشاره به کم بودن ضریب نفوذ بیمه افزود: در استانها بعضا روی ساختمانها و مستغلات دولتی با ارزش گذاری پایین، نرخ بیمه مشخص شده که با پوشش حداقلی بیمهنامه صادر میکنیم و در صورت بروز حادثه، کم بیمگی ضرر می زند.
معاون بیمه مرکزی یکی از موضوعات و چالشهای صنعت بیمه را بیمه نشدن یا کمبیمگی عنوان و بیان کرد که فرهنگ بیمه در بین آحاد جامعه تسری پیدا نکرده است.
بنیادی بیان کرد: وقتی افرادی دچار حادثه مثل آتش سوزی میشوند، در خط مقدم خرید بیمهنامه هستند؛ همه ما در بیمه مسئولیت داریم تبیین بیشتری نسبت به فواید آن داشته باشیم تا قبل از حوادث، افراد نسبت به استفاده از بیمه اقدام کنند.
معاون بیمه مرکزی ایران با بیان اینکه توسعه بیمههای خرد از جمله بیمههای زندگی نیازمند تبیین ویژگیهای این بیمه است، تصریح کرد: برای اینکه روی بیمههای زندگی در اقتصاد کلان به عنوان نهاد تامین مالی سرمایهگذاری کنیم، باید افراد را نسبت به ویژگیهای بیمه و انواع پوششها توجیه کنیم و یکی از اولویتهای ما برای متعالی کردن جایگاه صنعت بیمه همین مساله است.
به گزارش ایرنا مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان نیز در این همایش اظهار کرد: اعتماد مردم و بیمه و نیز ترویج فرهنگ بیمه اختیاری مولفه های اثرگذار در افزایش ضرب نفوذ بیمه است.
صادق سلطانی نژاد با اشاره به ظرفیتهای اقتصادی کرمان بیان کرد: درآمدهای وصولی این استان با مجموع ۱۳ استان کشور برابری میکند که این امر جایگاه ویژه اقتصادی استان را نشان میدهد.
وی در ادامه بیان کرد: یکی از شاخصهای محاسبه صنعت بیمه، ضریب نفوذ و این عدد در استان کرمان ۱.۴ درصد است که اگر به سمت حق بیمه تولیدی در استان نرویم به طور حتم ضریب نفوذ بیمه کمتر خواهد بود.
بیمه خارج از استانی شرکت های کرمانی
رییس اتاق بازرگانی کرمان نیز با بیان اینکه اولین انجمن نمایندگیهای بیمه در استان را در دفاع از حقوق این قشر تشکیل دادیم و بیش از چهار هزار نفر در صنعت بیمه استان مشغول به کار هستند اظهارداشت: بیمه شرکتهای بزرگ اقتصادی کرمان، خارج از استان است؛ سالانه ۲۰ هزار میلیارد ریال حق بیمه و درآمد از استان خارج میشود و باید کاری کنیم این پول در استان رسوب کند.
نظر شما