صالح محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۹۰ درصد مرکبات گیلان پرتقال از نوع ارقام محلی، خونی و تامسون، پنج درصد نارنگی و پنج درصد سایر مرکبات شامل نارنج، لیمو، دارابی، بالنگ و گریپفروت است.
وی با اشاره به برداشت مرکبات در گیلان (معمولا از اوایل آذر تا اواخر دی )اضافه کرد: برداشت مرکبات در این استان عمدتا با برداشت نارنگی آغاز میشود که برداشت هفت هزار و ۸۰۰ تن محصول نارنگی در ۶۶۰ هکتار پیش بینی شدهاست.
محمدی خاطر نشان کرد: بیش از ۲۶ هزار بهرهبردار مرکبات در استان فعالیت دارند و رودسر، املش و لنگرود عمده شهرستانهای تولید کننده مرکبات در گیلان هستند.
وی با اشاره به برنامهریزی برای ذخیرهسازی میوه شب عید در گیلان اظهار کرد: امسال از مرکبات تولید شده استان برای ذخیرهسازی میوه شب عید استفاده خواهیم کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: ۲ واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت ۵۸ هزار تن در شهرستان رودسر در تولید کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعالیت دارند.
استان گیلان رتبه پنجم را در تولید مرکبات در کشور دارد.
نظر شما