به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین اکبریان روز دوشنبه در میزگرد "مدیریت بحران و مدیریت آب استان اصفهان" در دانشگاه صنعتی این شهر افزود: شرایط بحرانی و خرابی شبکه انتقال فاضلاب سبب بروز نشست زمین همانند آنچه در سالهای اخیر به وفور شاهد آن بودیم، شده است که خود خطرات متعددی به همراه دارد.
وی با بیان اینکه بیش از ۹ هزار کیلومتر شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان وجود دارد، اضافه کرد: فرسودگی شدید شبکه انتقال فاضلاب باعث میشود در عمل در بسیاری از نواحی، لوله انتقال بدلیل گذر زمان بطورکلی از بین رفته باشد و ما باید در آن بخش، شبکههای جدید و خط انتقال نو تعبیه کنیم.
مدیرعامل شرکت آبفا اصفهان ادامه داد: تامین اعتبار و ترمیم بخش بحرانی شبکه را آغاز کردهایم و طرحهای مطالعاتی و پژوهشی در این پیوند را پذیرا هستیم.
اکبریان خاطرنشان کرد: به ازای هر اشتراک باید یک مترمکعب مخزن ذخیره آب داشته باشیم اما هماکنون ما حدود نصف این رقم را در اختیار داریم که نشان میدهد مخازن ذخیره بیشتری باید در استان ساخته شود.
وی با اشاره به اینکه طول شبکه انتقال آب در استان حدود ۲۳ هزار کیلومتر است، افزود: این شبکهها در یکصد شهر و ۹۶۳ روستای استان با جمعیت بیش از چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر قرار دارد.
مدیرعامل شرکت آبفا به وجود۵۰۰ ایستگاه پایش فشار شبکه و ۸۰۰ ایستگاه تله متری(سنجش از راه دور) در استان اشاره و تصریح کرد: هرگونه اُفت فشار در شبکه بصورت هوشمند رصد و محاسبه میشود که بر همین مبنا امسال یک هزار انشعاب غیرمجاز آب در استان شناسایی شد و خاطیان را به دستگاه قضایی معرفی کردیم.
اکبریان اضافه کرد: نشتیابی در ۸۵۰ کیلومتر از شبکه انتقال آب استان از دیگر اقدامات امسال بود که جلوگیری از هدر رفت یکصد لیتر بر ثانیه آب را در پی داشت.
به گزارش ایرنا، اصلاح، بهسازی و نوسازی شبکه فاضلاب این کلانشهر، در صورت تامین اعتبار کافی به حداقل ۲ سال زمان نیاز دارد.
میزگرد مدیریت بحران و مدیریت آب استان بصورت حضوری و برخط(آنلاین) به مناسبت «هفته پژوهش» در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
نظر شما