توافق با موقوفات مروی و کوره‌داران/ راه‌اندازی نرم افزار جمع‌آوری پسماند خشک در تهران

تهران بزرگ - ایرنا - شهردار منطقه ۱۹ تهران از اجرای توافقات با موقوفات مروی و کوره‌داران برای رفع معارضین طرح احداث بلوار ۴۰ متری غدیر در ناحیه سه این منطقه خبر داد.

به گزارش ایرنا، تورج فرهادی روز سه‌شنبه با اشاره به روند تکمیل پروژه‌ بلوار غدیر از تلاش برای رفع معارضین این پروژه در مسیر بزرگراه‌های آیت الله سعیدی و آزادگان خبر داد و گفت: در همین راستا ۶۰ معارض ملکی و معارض تاسیساتی شناسایی و نسبت به اجرای توافق‌نامه اولیه با مالکان اقدام تا تسهیل ترافیک این محدوده ایجاد شود.

شهردار منطقه ۱۹ تهران ادامه داد: از ۶۰ معارض ملکی، بخشی مربوط به املاک موقوفه مروی است که در تصرف مستاجر قرار دارد و ۹ کوره آجرپزی نیز در ضلع غربی این معبر بوده که توافقات لازم با مالکان آنها انجام شده است.

وی در خصوص معارضین تاسیسات شهری به وجود حریم کانال، منهول‌های جمع‌آوری آب‌های سطحی، قنات، تیر چراغ برق و بخشی از جایگاه پمپ بنزین در مسیر اجرای طرح اشاره کرد و افزود: در این خصوص تیره برق‌های واقع در مسیر توسط پیمانکار منطقه برق بهمن جابجا خواهد شد.

شهردار منطقه ۱۹ اضافه کرد: شهرداری منطقه مساعدت ویژه‌ای برای شهروندانی که توافق کردند در نظر خواهد گرفت.

فرهادی با اشاره به اینکه طراحی این خیابان با در نظر گرفتن اصول معماری ایرانی و اسلامی اجرا خواهد شد، اظهار کرد: در این مسیر ۴۰ متری، چهار تقاطع منتهی به بزرگراه آیت الله سعیدی، خیابان شهیدان ورامینی، بلوار شقایق و بزرگراه آزادگان اجرا و اصلاح هندسی آنها در دستور کار قرار دارد.

وی یادآور شد: این بلوار ۴۰ متری شامل دو باند کُند رو ۵/۵ متری و دو باند تند رو ۱۰ متری در مسیر شمال به جنوب و برعکس و پیاده رو است و در طول این مسیر احداث تفرجگاه، فضای سبز و مبلمان شهری نیز در دستور کار است.

توافق با موقوفات مروی و کوره‌داران/ راه‌اندازی نرم افزار جمع‌آوری پسماند خشک در تهران

راه‌اندازی نرم افزار نوماند با هدف جمع‌آوری پسماند خشک شهروندان در سه منطقه تهران

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران نیز اعلام کرد: نرم‌افزار کاربردی نوماند (سیستم هوشمند جمع‌آوری پسماند خشک) به‌منظور جمع‌آوری پسماند خشک شهروندان در سه منطقه شهرداری تهران آغاز به کار کرد.

رضا محمدی گفت: از اوایل هفته جاری شهروندان در مناطق ۸، ۱۳ و ۱۴ می‌توانند سوپراپلیکیشن شهروندی را نصب و با مراجعه به بخش نوماند درخواست خود را برای تحویل و فروش پسماندهای خشک ثبت و روز و ساعت مراجعه ناوگان دریافت پسماند را طبق زمان‌بندی دلخواه خود اعلام کنند.

وی افزود: شهروندان علاقه‌مند به حفظ محیط‌زیست در این سه منطقه با مراجعه به نرم‌افزار کاربردی نوماند و ثبت درخواست برای تحویل پسماندهای خشک علاوه بر تلاش برای کاهش آثار مخرب زیست‌محیطی و جلوگیری از پدیده مذموم زباله‌گردی می‌توانند از مبلغی که بلافاصله در کیف پول شهروندی‌شان واریز می‌شود برای خرید از میادین میوه‌وتره‌بار و فروشگاه‌های شهروند در کنار دریافت کارت بلیت مترو استفاده کنند.

محمدی ادامه داد: شهروندان می‌توانند در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه، مطابق با فعالیت‌های روزمره‌شان با مراجعه به اپلیکیشن نوماند ساعت مراجعه ناوگان جمع‌آوری را تعیین و با کمترین اتلاف وقت علاوه بر شارژ کیف پول شهروندی گامی بلند در حفظ محیط‌زیست شهر بردارند.

توافق با موقوفات مروی و کوره‌داران/ راه‌اندازی نرم افزار جمع‌آوری پسماند خشک در تهران

۵۰ هزار مترمربع از معابر شرق تهران برای معلولان بازسازی شد

شهردار منطقه هشت تهران نیز گفت: در سال‌های گذشته به منظور حمایت از عموم افراد کم‌توان و دارای معلولیت، انجام عملیات مناسب‌سازی در دستور کار مناطق شهر تهران قرار گرفت و در همین راستا در این منطقه نیز ابتدا با انجام مطالعات جمعیت‌ شناختی و تراکم جمعیت افراد دارای معلولیت در سطح منطقه و شناسایی محل زندگی این قشر، مناسب‌سازی بستر شهری در راستای یکسان‌سازی محیط شهری به معاونت‌های مربوطه ابلاغ شد.

فاطمه تنهایی در خصوص اقدامات صورت گرفته در این حوزه اظهار کرد: بر این اساس در سال گذشته و هشت ماه سال جاری مجموعا ۵۰ هزار مترمربع معابر، ۱۵ بوستان، هفت ساختمان اداری، خدماتی و فرهنگی و تعیین ۱۶ محل پارک خودروی ویژه معلولین در قالب مناسب‌سازی معابر، بوستان‌ها و ساختمان‌ها برای سهولت در تردد و استفاده بهتر این افراد تجهیز و مناسب‌سازی شده است.

وی در تشریح اقدامات مناسب‌سازی در سه سطح معابر، بوستان‌ها و ساختمان‌ها افزود: در مناسب‌سازی معابر مواردی همچون حذف موانع، احداث مسیر بساوایی، احداث رمپ‌های دسترسی، رفع شیب‌های نامناسب، نصب تابلوهای راهنما و مشخص کردن محل پارک خودروی ویژه معلولان انجام شده است و در بحث مناسب‌سازی بوستان‌ها نیز می‌توان به مناسب‌سازی ورودی بوستان‌ها، احداث سرویس بهداشتی و آبخوری مخصوص معلول، نصب دسته هندریل، اصلاح شیب رمپ‌ها و ایجاد مبلمان مناسب اشاره کرد.

شهردار منطقه هشت در مناسب‌ سازی ساختمان‌ها و فضاهای فرهنگی به ایجاد رمپ و یا بالابر برای ورودی‌ها، احداث آسانسور، نصب ترمز پله، علائم هشدار در ورودی و خروجی ساختمان‌ها اشاره کرد.

بر اساس این گزارش فضاهای شهری مناسب‌سازی شده در منطقه هشت شامل بزرگراه شهید باقری، ‌خیابان دردشت، دکتر آیت، ضلع شمال خیابان دماوند، خیابان ۱۱۵ تهرانپارس(رشید)، سمنگان، شهید ثانی، گلستان، شهید مدنی، میدان هلال احمر، بوستان‌های رشید و فدک بوده که شهرداری این منطقه در سال‌های اخیر تلاش کرده با مناسب‌سازی این فضاها به بهبود کیفیت زندگی افراد دارای معلولیت کمک کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha