به گزارش روز چهارشنبه استانداری کهگیلویه و بویراحمد سید "علی احمدزاده" با اشاره به جلسه هماهنگی استانداران استان های زاگرس نشین به ریاست محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور در خصوص پیش نیازها و مکانیسم های لازم برای عملیاتی کردن این ستاد اظهار کرد: این دستور فرصت مغتنمی برای توسعه متوازن و احیای ظرفیت های مغفول مانده این مناطق است.
وی ابراز داشت: البته استان کهگیلویه وبویراحمد به نسبت سایر اتان های برخوردار و حتی مناطق زاگرس نشین هم دارای عقت ماندگی ها و دردهای مزمن و تاریخی است که امیدواریم بتوانیم از این رهگذر زمینه عبور از تنگناها و چالش های فراروی این خطه زرخیز اما محروم زاگرس را فراهم کرد.
وی با اشاره به برخی ضرورت های مهم در این راستا گفت: باید زمینه حضور و مشارکت هلدینگ ها، بانکها و شرکت های بزرگ مقیاس به سرمایه گذاری در استان های کمتر برخورداری همچون کهگیلویه وبویراحمد تشویق و ترغیب شوند تا همپای سایر استان های زاگرس نشین این استان رشد و توسعه پیدا کند.
رئیس جمهور دستور تشکیل ستادی برای پیگیری و رفع مشکلات استان های زاگرس نشین را داده بود که این ستاد به ریاست معاون اجرایی رئیس جمهور و با حضور ۶ استان حوزه زاگرس نشین برگزار شد.
احمدزاده با قدردانی از تدابیر و توجهات ویژه رئیس جمهور به استان کهگیلویه وبویراحمد، اظهار کرد: تشکیل و آغاز به کار ستاد رفع مشکلات استان های زاگرس نشین با هدف بررسی اشتغال و توسعه استان ها فرصت ارزشمندی برای رفع گره ها در این استان ها است.
وی با اشاره به وضعیت اشتغال در کهگیلویه وبویراحمد گفت در ملاقات ها و دیدارهای مختلفی که با مردم و در مناطق مختلف استان داریم ایجاد اشتغال از دغدغه های اصلی مردم این استان است که می طلبد برای آن چاره اندیشی شود.
احمدزاده با اشاره به ظرفیت های متعدد این استان برای ایجاد اشتغال تاکید کرد: هلدینگ ها، بانکها و شرکت های بزرگ مقیاس به سرمایه گذاری در استان های کمتر برخورداری مانند کهگیلویه وبویراحمد تشویق و ترغیب شوند تا همپای سایر استان های زاگرس نشین این استان رشد و توسعه پیدا کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اغلب متقاضیان واحدهای تولیدی و اشتغالزا در صف دریافت تسهیلات هستند، ادامه داد: رقم تبصره ۱۸ ناچیز بوده و کمکی به رشد و توسعه استان نمی کند و با پروژه ها همترازی نیست.
وی از عدم همکاری برخی بانک ها هم گلایه کرد و افزود: انتظار می رفت بانک ها در کنار استان برای رشد، توسعه، ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری گام اساسی بردارند اما بیشترین گلایه ها و نارضایتی مردم از سیستم بانکی است.
احمدزاده تصریح کرد: بانک های استان در پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش در حد انتظار همکاری نمی کنند و دلیل آن را ناتزاری منابع و مصارف می دانند که امیدواریم این مشکل رفع شود تا بتوانیم از واحدهای تولیدی در جهت بازگشت به چرخه تولید و ایجاد اشتغال حمایت کنیم.
استان ۷۰۰ هزار نفری کهگیلویه وبویراحمد به لحاظ موقعیت جغرافیایی در زاگرس مرکزی واقع شده است؛ این خطه زرخیز با وجود ظرفیت های متنوع به ویژه در زمینه آب، کشاورزی، نفت و گاز و گردشگری و داشتن ۸۷۵ هزار هکتار جنگل و خدمات ارزنده و نظام در بخش های مختلف اما همچنان از محرومیت های تاریخی رنج می برد.
نظر شما