فرزاد خوش اخلاق روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: استفاده از ظرفیت سامانه ستکاوا موضوعی بود که از ماههای قبل آغاز شده بود و اکنون با تکمیل آن تمامی مرغداران، کشتارگاهها، مراکز پخش و همچنین عرصه مرغ در واحدهای صنفی باید از طریق این سامانه اقدام کنند.
وی تصریح کرد: همه مراحل مرغ زنده از مرغداری ها به کشتارگاه (مباشران کشتار) و همچنین از کشتارگاه به عوامل پخش و در نهایت مرغ فروشان سطح شهر در سامانه ستکاوا ثبت شده و کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی بر اساس آن به تحلیل دادهها و تصمیم گیری های بعدی اقدام میکنند.
خوش اخلاق با بیان اینکه به کارگیری از سامانه ستکاوا با هدف نظارت و رصد دقیق میزان موجودی و عرضه مرغ صوت میگیرد، اظهار کرد: هرگونه توزیع خارج از شبکه و یا همکاری نکردن عوامل تامین و توزیع مرغ در سامانه ستکاوا قابل پیگیری بوده و با متخلفان براساس ضوابط و قوانین برخورد میشود.
به گفته این مسوول، وجه نقدی که بابت خرید و تراکنشهای مالی باید انجام شود از طریق گزینه کیف الکترونیکی پول در این سامانه امکان پذیر است و مدیران و مباشران کشتار، عوامل پخش و مرغ فروشان استان باید نسبت به اتصال سامانه و شارژ کیف پول الکترونیکی با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی و اتحادیه اقدام کنند.
سرپرست معاونت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: شهروندان استان قزوین میتوانند در راستای نظارت همگانی و برخورد با تخلفات موضوع را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.
نظر شما