۱۹ آذر ۱۴۰۲، ۱۲:۱۹
کد خبرنگار: 2923
کد خبر: 85317435
T T
۳ نفر

برچسب‌ها

طرح جامع پایانه مرزی «دوغارون» ۳۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

تایباد- ایرنا- مدیر پایانه مرزی دوغارون تایباد گفت: طرح جامع پایانه مرزی «دوغارون» همجوار با کشور افغانستان و به عنوان یکی از مهمترین پروژه های فعال کشور، اکنون از پیشرفت ۳۱ درصدی برخوردار است.

اسماعیل پورعابد روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در زمان حاضر طرح جامع ساماندهی پایانه مرزی دوغارون در پهنه‌ای به وسعت ۲۲ هکتار در حال انجام بوده که ۲ درصد از برنامه زمانبندی اعلام شده جلوتر است.

وی بیان کرد: اکنون عملیات خاکبرداری و تخریب در قسمتهایی از مجموعه قبلی پایانه مرزی دوغارون با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد، اتمام ۶۰ درصد اقدامات فنی در محور ۴۵ متری، ۱۰۰ درصد اسکلت بندی بناهای سالن مسافری و انجام ۵۰ درصد اقدامات فنی در مسیر رفت و آمد مسافران انجام شده است.

مدیر پایانه مرزی دوغارون تایباد با اشاره به اینکه زیرساختهای بخش جمع آوری آبهای سطحی و روان در این طرح پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی دارد، اضافه کرد: از ابتدای اجرای طرح جامع ساماندهی پایانه مرزی دوغارون تاکنون برای بخشهای مختلف این پروژه ۲ هزار متر مکعب بتن ریزی شده است.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد شاغلان اجرای این طرح از مهندسان و نیروهای کارگری تایباد است، گفت: در حال حاضر این طرح یک پیمانکار دارد که با اجرای عملیات اجرایی آن بستر اشتغال مستقیم ۹۰ نفر از جوانان جویای کار این منطقه فراهم شده است.

پور عابد ادامه داد: مدت زمان اجرای طرح ساماندهی پایانه مرزی دوغارون ۲۴ ماه است که عملیات اجرایی آن به صورت رسمی از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ شروع شده و برای آن اعتباری افزون بر ۲ هزار و ۸۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

وی اظهار کرد: طرح ساماندهی پایانه مرزی دوغارون نقش زیادی در روابط بین دو کشور ایران و افغانستان دارد که می تواند به افزایش سطح تعاملات ایران و افغانستان در حوزه های، صادرات، واردات، ترانزیت و بخش مسافری شود.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی طرح جامع پایانه‌ مرزی دوغارون به عنوان مهمترین گذرگاه مرزی ایران با افغانستان اسفند سال ۱۴۰۰ در شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور به تصویب رسید.

سالانه افزون بر یک میلیون مسافر ایرانی و خارجی به صورت قانونی از طریق گذرگاه زمینی دوغارون بین دو کشور ایران و افغانستان رفت و آمد می کنند که این حجم زیاد تردد مسافر از مرز نقش بسزایی در اشتغال کشور همسایه در حوزه های مختلف دارد.

بر اساس اعلام گمرک دوغارون سالانه افزون بر یک میلیون تن انواع کالا از طریق این مرز به سمت افغانستان صادر می شود.

پایانه مرزی دوغارون در ۱۸ کیلومتری تایباد و مرکز این شهرستان ۱۴۵ هزار نفری نیز در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha