محمدهادی ستایش روز یکشنبه در گفتوگو با ایرنا اظهار کرد: ارائه آثار هنری در بافت تاریخی شیراز با استفاده از فضاهای گردشگری و اقامتی، شکلگیری نوعی فرهنگ را در این محلهها به دنبال دارد و از بسیاری فسادها و جهالتها در این محیط پیشگیری میکند.
وی ادامه داد: سواد بصری و هنری برای عموم مردم همچون سواد مدرسهای لازم است و ارتقای این سواد در سطح جامعه شکل دهنده تربیت و زندگی آنها است.
دارنده نخستین مهر اصالت یونسکو در رشته خاتم ایران، اضفه کرد: استفاده از آثار هنرمندان در مراکز گردشگری بافت تاریخی که محل بازدید گردشگران و جهانگردان است اقدام موثری در حمایت از آنها است چرا که ضمن بازدید امکان خرید این آثار از سوی گردشگران خارجی و داخلی نیز فراهم میشود.
ستایش اضافه کرد: گردشگران خارجی هیچگاه از گالریها بازدید نمیکنند چرا که بر اساس برنامههای از پیش تعیین شده، بازدید از جاذبههای گردشگری مشخص را در برنامه سفر خود میگنجانند اما با استفاده از آثار هنری در مراکز اقامتی و گردشگری محل تردد آنها، زمینه این بازدید فراهم میشود.
گالری "دیوار" آغاز نهضتی برای بردن هنر به دل زندگی بافت تاریخی است
هنرمند برگزیده فارس در اشاعه بین المللی صنایع دستی با اشاره به راهاندازی گالری دیوار با نصب تابلوهای هنرمندان فارسی بر دیوار محوطه خانه هنر ستایش، گفت: گالریها بیشتر محل تردد و دید و بازدید هنرمندان است و سواد بصری در میان عموم مردم کم است.
ستایش افزود: ایجاد گالری در فضای باز که امکان بازدید از آن همه روزه از هشت صبح تا ۱۲ شب برای عموم مردم آزاد است، آغاز نهضتی برای بردن هنر به دل جامعه است.
این فعال فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس گفت: بیش از ۴۰ اقامتگاه بومگردی در بافت تاریخی شیراز قرار دارد که این فضای گردشگری ظرفیت بزرگی برای اشاعه هنر در بافت و حمایت از هنرمندان استان دارد.
وی اظهار کرد: "نباید از سادهها گذشت" بلکه استفاده از همین ظرفیتهای ساده مانند دیوار مراکز گردشگری میتواند اتفاقات خوبی را برای اشاعه هنر و ارتقای سواد بصری جامعه رقم بزند.
نظر شما