۱۹ آذر ۱۴۰۲، ۲۱:۳۸
کد خبرنگار: 1179
کد خبر: 85318179
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار خوزستان: تعاونی‌های استان برندسازی کنند

اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان با اشاره به نقش تعاونی‌ها در تولید و اشتغال گفت: ایجاد برندهای تخصصی به رونق اقتصاد تعاونی‌های استان منجر می شود و این واحدهای اقتصادی باید به این سمت حرکت کنند.

به گزارش ایرنا علی اکبر حسینی محراب روز یکشنبه در نشست شورای اشتغال خوزستان که در محل استانداری برگزار شد اظهار کرد: بخش تعاون باید همچون بخش خصوصی و دولتی مورد توجه قرار گیرد؛ همچنین برای جلوگیری از رانت باید از تعاونی‌ها استفاده کرد.

وی ضمن قدردانی از تعاونی‌های فعال که بخشی از اقتصاد استان را به دوش می کشند افزود: خوزستان یکی از قطب های کشور در بخش پوشاک بوده و این موضوع یک سرمایه بزرگ برای اشتغال‌زایی و درآمدزایی است.

استاندار خوزستان از همه تولیدکنندگان پوشاک درخواست کرد که در کنار هم قرار گرفته و به دنبال برندسازی باشند.

وی در ادامه به اتحادیه مرزنشینان اشاره کرد و افزود: به دلیل تخلفاتی که در گذشته انجام شده، استان خوزستان همچنان از این ظرفیت محروم بوده در حالی که در بخش صادرات و واردات بسیار موثر است.

حسینی محراب گفت: تعاونی‌های دامپروری یکی از پایه های اصلی تامین گوشت و فرآورده‌های گوشتی محسوب می شوند که باید به مشکلات آنها از جمله تامین نهاده‌های دامی توجه ویژه شود.

وی افزود: همچنین تعاونی فرهنگیان استان نیاز به توجه بیشتری داشته و باید امکانات به صورت عادلانه در اختیار آنها قرار گیرد.

استاندار خوزستان گفت: مشکلات تعاونی‌های مسکن مهر استان به صورت جدی بررسی و در جهت رفع آن اقدام کرد.

فعالیت پنج هزار و ۳۳۴ تعاونی در خوزستان

در ادامه اصغر رشنودی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: استان خوزستان پنج هزار و ۳۳۴ تعاونی با هفت هزار عضو داشته که در موضوعات مختلف فعالیت می کنند.

وی با بیان اینکه یک هزار و ۵۳۶ تعاونی مربوط به حوزه کشاورزی است افزود: یک هزار و ۱۸۹ تعاونی در حوزه صنعت، ۹۴۴ تعاونی در حوزه مسکن، ۸۳۳ تعاونی در حوزه خدمات و ۳۲۳ تعاونی در حوزه تولیدی و توزیعی نیز فعالیت می کنند.

رشنودی گفت: در سال جاری ۱۳ تعاونی به عنوان تعاونی برتر استانی و ۲ تعاونی به عنوان تعاونی برتر ملی انتخاب و توسط رییس جمهور تجلیل شدند.

وی تعداد تعاونی های اهواز را یک هزار و ۵۴ تعاونی عنوان کرد و افزود: شهرستان های بهبهان و ایذه هر کدام ۴۰۰ تعاونی فعال دارند همچنین ۶ شهرستان شوش، رامهرمز، آبادان، خرمشهر، مسجدسلیمان و دزفول هر کدام حدود ۲۶۰ تعاونی دارند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان گفت: هشت شهرستان استان نیز ۱۵۰ تا ۲۰۰ تعاونی و مابقی شهرستان های استان هر کدام کمتر از ۷۰ تعاونی دارند.

وی افزود: بخش تعاون می تواند به عنوان یک بازوی اقتصادی در استان کمک کننده باشد زیرا مشخصات یک واحد تجاری و اقتصادی را داشته و به ارزش‌های مکتبی ما نزدیک است.

بر اساس این گزارش، در این نشست حاضران موارد و مشکلات تعاونی ها را با مجموعه مدیریت اقتصادی استان مطرح کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha