ثبت دستگاههای رمز ارز خراسان رضوی در سامانه تجارت الزامی شد

مشهد-ایرنا- معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: امکان اخذ شناسه رهگیری برای دستگاههای استخراج رمزارز این استان در سامانه جامع تجارت با هدف ساماندهی رمزارزها فراهم شده است.

بخشعلی بیاتی قله زو روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: دارندگان دستگاههای رمز ارز در خراسان رضوی تا ۱۵ دی‌ ماه سال جاری مهلت دارند تا نسبت به ثبت آنها و دریافت شناسه رهگیری برای دستگاههای خود در سامانه جامع تجارت اقدام کنند.

وی بیان کرد: طبق اعلام وزارت صمت، دریافت شناسه کالا از طریق سامانه جامع تجارت از ابتدای دی‌ماه سال جاری امکانپذیر بوده و این الزام شامل حال دستگاههای استخراج رمزارز بهره‌ برداری نشده نیز می‌شود.

معاون بازرسی و حمایت از مصرف کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: اشخاص حقیقی و حقوقی که دارنده جواز تأسیس و یا پروانه بهره‌برداری تولید استخراج رمزارز هستند، می بایست نسبت به گرفتن یکتای رهگیری اقدام کنند؛ مطابق تأکید وزارت صمت و ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مسئولیت عواقب ناشی از عدم اقدام به موقع در این خصوص به طور مستقیم بر عهده دارندگان دستگاه های مذکور است.

وی افزود: مطابق با تبصره چهار ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، کلیه کالاهای مشمول این ضوابط از جمله تولید داخل یا وارداتی که به صورت تجاری برخلاف ضوابط تعیینی دولت خرید، فروش، حمل یا نگهداری می‌شوند، در حکم کالای قاچاق بوده و با عنوان کالای موضوع قاچاق از آنها یاد می‌شود.

بیاتی بیان کرد: همه افراد شامل استفاده‌کنندگان، دارندگان، مونتاژکاران و حتی افرادی که در نگهداری دستگاه‌های استخراج رمزارز در حال فعالیت هستند، مشمول این ماده قانونی هستند و بایستی به منظور پیشگیری از عواقب قانونی، نسبت به اخذ شناسه رهگیری دستگاه ها از سامانه جامع تجارت اطمینان حاصل کنند.

شناسایی هشت هزار مرکز استخراج غیر مجاز رمز ارز

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی نیز در این باره گفت: دارندگان دستگاه‌های استخراج رمز ارز اعم از بهره برداری شده یا نشده، تا نیمه دی‌ ماه سال جاری مهلت دارند نسبت به اخذ شناسه رهگیری برای دستگاه‌های استخراج رمزارز در سامانه جامع تجارت اقدام کنند.
حسین دشتبان افزود: از این تاریخ به بعد دستگاه‌های فاقد شناسه جمع‌آوری می‌شوند.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا تابستان امسال، در مجموع نزدیک به هشت هزار مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در استان شناسایی شده است که بیش از ۲۵۰هزار دستگاه ماینر در این مراکز فعالیت داشته‌اند.

به گزارش ایرنا، صدور جواز تاسیس استخراج رمزارز فقط در مکان های صنعتی با حداقل قدرت برق ۳۰ کیلووات امکانپذیر است لذا هر نوع فعالیت در سایر مکان ها مانند منازل، باغ ها، مکان های تجاری و ... خلاف قانون است.

تاکنون ۴۰ تقاضای استخراج رمزارز در اداره کل صمت خراسان رضوی به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید:

واحدهای صنعتی، تنها محل مجاز برای استخراج رمزارز

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha