مجتبی حامدی پارسا روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: نظارتهای میدانی شامل محل هایی می شود که دستگاه های استخراج رمزارز آنها در سامانه جامع تجارت ثبت و یا در صورت وارداتی بودن در گمرک اظهار شده باشد.
وی بیان کرد: تاکنون در کل کشور بیش از ۱۲۵ هزار دستگاه استخراج رمزارز در سامانه جامع تجارت ثبت شده و در استان خراسان رضوی نیز تاکنون ۱۵۰ نقش مرتبط با دستگاه استخراج رمزارز در سامانه مزبور ثبت شده است که مشمول نظارت می شود.
مسوول پیگیری رمزارزهای غیرمجاز شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: نظارتهای میدانی از محل های قانونی استخراج رمزارز به منظور کنترل ضوابط اختصاصی دستگاه های استخراج رمزارز انجام می گیرد که اولین نظارت از مزرعه استخراج رمزارز با همراهی بازرسان اداره کل صنعت معدن و تجارت و پلیس امنیت اقتصادی استان بود.
وی ادامه داد: ناظران در مراجعه به محل، شناسه های رهگیری همه دستگاه های استخراج رمزارز را به دقت کنترل کرده و با موجودی عینی انطباق می دهند و مغایرت های شناسایی شده برای برخورد قانونی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان منعکس می شود.
حامدی پارسا بیان کرد: بر اساس ضوابط اختصاصی دستگاه های استخراج رمزارز، همه فعالان حوزه استخراج رمزارز اعم از واحدهای تولید و مونتاژ، وارد کنندگان، مالکین مزارع استخراج و توزیع کنندگان موظف هستند تا دستگاه های خود را در سامانه جامع تجارت ایران ثبت کرده و پس از دریافت شناسه رهگیری از سامانه آن را بر روی دستگاه های خود ثبت نمایند.
وی افزود: موجودی محل باید در هر لحظه با آنچه در سامانه جامع تجارت ثبت شده مطابقت کامل داشته باشد، موارد تخلف از این ضوابط جهت رسیدگی به شعب اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارجاع می شود.
مسوول پیگیری رمزارزهای غیرمجاز شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: به همه فعالان حوزه استخراج رمزارز توصیه می شود به منظور جلوگیری از ضبط کالا و اعمال جرایم پیش بینی شده در قانون، در اسرع وقت نسبت به ثبت دقیق دستگاه های استخراج رمزارز خود در سامانه جامع تجارت ایران اقدام کنند.
نظر شما