محمدرضا وجدانحقیقی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی در راستای حذف رویههای فسادزا و حمایت از فعالیتهای مقابلهای با فساد فعالیتهای گستردهای دارد.
وی افزود: در یکی از آخرین پیگیریهای قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی، وزارت بهداشت مکلف شد اساسنامه سازمان غذا و دارو را تدوین کند.
دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی هرمزگان بیان کرد: سازمان غذا و دارو با وجود گذشت بیش از ده سال از تأسیس، فاقد اساسنامه بود و همین امر مشکلات مختلفی را در زمینههای حقوقی، اجرایی و نظارتی به دنبال داشت.
به گفته وجدانحقیقی، مطابق با بند الحاقی ۶ ماده ۷۱ لایحه برنامه هفتم توسعه؛ دولت مکلف به تهیه اساسنامه سازمان غذا و دارو با پیشنهاد وزارت بهداشت شد.
دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی هرمزگان اضافه کرد: این بند یکی از پیشنهادات اصلی قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی بود که در حوزه سلامت لایحه برنامه هفتم توسعه مطرح شده است.
وی تصریح کرد: مسوولان و کارشناسان قرارگاه ضرورت و اهمیت تصویب اساسنامه سازمان غذا و دارو را از طریق ارسال نامههای کارشناسی و نیز مذاکره مستقیم با نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیگیری کردند تا نهایتا نمایندگان این موضوع را در برنامه هفتم توسعه جای دادند.
وجدانحقیقی، خاطرنشان کرد: حذف زمینههای فسادزا نیاز به کارهای پژوهشی، کارشناسی، اشراف و پیگیری دارد و قرارگاه با توجه به اینکه توانسته تیمی از دغدغهمندان و متخصصان حوزههای مختلف را دور هم جمع کند این امکان را ایجاد کرده است.
نظر شما