به گزارش خبرنگار ایرنا، وحید مراد نژاد روز یکشنبه به مناسبت شانزدهمین سالروز تاسیس این بانک در جمع خبرنگاران با توضیح این که عمده این تسهیلات برای فعالیت های کشاورزی به خصوص باغی و گلخانه ای خرد بوده است، افزود: از آن جایی که کشاورزی محور فعالیت اقتصادی و معیشت خانوارهای مازندران است، این بانک در این خصوص همراه و حامی کشاورزان است.
وی با بیان اینکه بانک قرضالحسنه مهر ایران در مدلهای مختلف تسهیلات قرضالحسنه پرداخت میکند، اظهار کرد: مدل امتیازی، مدل حمایتی، مدل کالا کارت و مدل پرداخت حقوق و دستمزد دستگاهها اجرایی و نهادها است و این تسهیلات با کارمزد صفر تا چهار درصد پرداخت میشود.
مراد نژاد با بیان اینکه دولت سیزدهم به معنی واقعی کلمه از بانکداری اسلامی و قرضالحسنه حمایت میکند، گفت: گسترش صدور کارت قرص الحسنه مهر ایران به عنوان کارت زندگی مردم و مبتنی بر مبانی اقتصاد دینی از رویکرد جدی این بانک است.
مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در مازندران گفت: از ابتدای امسال تا کنون حدود یکهزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی از محل تبصره ۱۸، در قالب ۲هزارو ۴۶۶فقره وام چهار درصدی به متقاضیان پرداخت شده است.
وی با اشاره به یان نکته که بانک قرضالحسنه مهر ایران از سال ۱۳۸۶ فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: از ابتدای تأسیس این بانک در مازندران ۴۸۱ هزارو ۳۳۰ فقره تسهیلات به ارزش ۲۲۸همت پرداخت شد که بیشتر این تسهیلات تکلیفی دولت در بخش های فرزند آوری، ازدواج، حمایت های دارویی و درمانی و اشتغالزایی بوده است.
مدیر شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در مازندران با اشاره به توسعه بانکداری هوشمند و دیجیتال در این بانک افزود: یکی از طرح هایی که در این بانک ایجاد شده است، نئو بانک جدیدی به نام «کیو بانک» است که مبتنی بر فرایند دیجیتال است به طوری که افتتاح حساب،تسهیلات سنجی، سامانه ضمان، خریدها، خدمات، بازار سهام و در کل تمام سبک زندگی مشتریان را دچار تحول کرده است، زیرا شعار این بانک این است که قرض الحسنه میتواند محور زندگی مردم باشد.
ادامه داد: کیو بانک پلتفرم کسب و کار و اکوسیستم قرض الحسنه بانک است زیرا این سامانه فراتر از یک بانک و پرداخت الکترونیک عمل کرده و به طور کامل پرداختهای خُرد مردم در قرض الحسنه را پوشش میدهد.
وی اضافه کرد: با نصب و به کارگیری نئو بانک جدید، مشتریان فضای جذابتری را در فضای بانکداری در کشور احساس خواهد کرد.
نظر شما