نیم قرن مجاهدت علمی و تقریبی

تهران- ایرنا- معاون رئیس جمهور، استاد محمد علی آذرشب را چهره‌ای متفکر، پژوهشگری ارزنده و از مفاخر برجسته ایران اسلامی در حوزه بین‌الملل و تقریب توصیف کرد و گفت: ۵۰ سال تدریس و تربیت شاگردان فراوان، تالیف و ترجمه بالغ بر ۶۰ کتاب علیرغم مسئولیتهای علمی و فرهنگی نشان از سخت‌کوشی و مجاهدت استاد دکتر آذرشب است.

سیدمحمد حسینی در آئین نکوداشت نیم قرن خدمات علمی، ادبی و تقریبی استاد دکتر محمد علی آذرشب که در دانشگاه مذاهب اسلامی با حضور اساتید برجسته علوم اسلامی و مسئولین کشوری در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد در سخنانی با تجلیل از نیم قرن تلاش و مجاهدت علمی پژوهشی و فرهنگی استاد آذرشب اظهارداشت: ایشان از جایگاه علمی، فرهنگی و ادبی والایی برخوردار است و خدمات ارزنده ای در عرصه تبیین اندیشه سیاسی اسلام، تقریب مذاهب و توجه به ادبیات فارسی و عرب در راستای تمدن بزرگ اسلامی انجام داده است.

معاون رئیس جمهور افزود: سال ۶۱ شاگرد استاد بودم و مکالمه و ادبیات عرب را نزد ایشان آموختم . استاد آذرشب اندیشمند، متفکر و پژوهشگری است که در نهایت تواضع و فروتنی شاگردان ممتاز تربیت و آثار گران سنگ و ارزشمندی تالیف و ترجمه کرده است.

وی با اشاره به خصوصیات و سجایای اخلاقی و رفتاری استاد آذرشب گفت: ایشان مصداق این روایت است که کسی می تواند دیگران را اصلاح کند که ابتدا خود را اصلاح کرده باشد، استاد مصداق عالم عامل است که با مجاهدت و سخت کوشی در ساحت علم و توجه توامان به رعایت اخلاق و ادب اسلامی کلامش نافذ و اثرگذار است. حسینی افزود: استاد آذرشب بالغ بر ۶۰ عنوان کتاب تالیف و ترجمه کرده است و آثار بزرگان و علمایی همچون علامه طباطبایی، امام خمینی، استاد مطهری و رهبر فرزانه انقلاب را ترجمه و به جهان اسلام ارایه کرده است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به فعالیت های اجرایی و فرهنگی و مسئولیت رایزن فرهنگی استاد آذرشب در سودان و سوریه گفت: بی تردید دوره رایزنی فرهنگی ایشان، دوره طلایی، فراموش نشدنی و پرثمر بوده است که مناسبت است دستاوردها و تجربیات ارزنده ایشان به عنوان رایزن فرهنگی تراز انقلاب اسلامی در اختیار رایزنان جوان قرار گیرد. حسینی در بخشی از سخنان خود به نقل خاطراتی ماندگار از استاد آذرشب در ۴۰ سال گذشته به ویژه در دوره‌ وزارت ارشاد که دکتر آذرشب مشاور بین الملل ایشان بود، پرداخت و علاقه رهبر فرزانه انقلاب به استاد را مورد تاکید قرار داد.

پایان بخش سخنان سید محمد حسینی اشعاری بود که تقدیم دکتر محمد علی آذرشب شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha