مرکز آموزش‌های آزاد زبان روسی در دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی می‌شود

تهران - ایرنا - مرکز آموزش‌های آزاد زبان روسی بر اساس تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه علامه طباطبائی با دانشگاه‌ تربیت معلم روسیه در دانشگاه علامه‌طباطبائی راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش روز پنجشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از دانشگاه علامه طباطبائی، معاون پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در دیدار با روسا، مدیران آموزشی و معاونان بین‌الملل دانشگاه‌های «پوشکین»، «تربیت معلم» و «مگیمو» درخصوص اجرای همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی رایزنی کرد و در نهایت تفاهم‌نامه‌های همکاری در حوزه های مختلف میان دانشگاه علامه‌طباطبائی و این سه دانشگاه امضا شد.

داود حسین پور در این سفر با مسئولان دانشکده روان‌شناسی دانشگاه «مالی روسیه» در زمینه راه‌اندازی رشته روان‌شناسی فضای مجازی گفت‌وگو کرد و با توجه به مذاکرات ۲ دانشگاه در سال تحصیلی آینده، به صورت مشترک در مقطع کارشناسی ارشد این رشته پذیرش دانشجو خواهند داشت.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در دیدار با معاون آموزشی دانشگاه «پوشکین» درباره انتشار کتاب‌های مشترک و استفاده از ظرفیت‌های دو دانشگاه برای تقویت رشته زبان روسی گفت‌وگو و تبادل نظر کرد. در این دیدار، همکاری‌های مشترک برای تامین استاد از سوی دو دانشگاه، مورد تایید قرار گرفت.

حسین‌پور در ادامه سفر با معاون آموزشی و معاون بین‌الملل دانشگاه «تربیت معلم» روسیه دیدار کرد. در این دیدار علاوه بر امضای تفاهم‌نامه همکاری، ۲ دانشگاه در زمینه ایجاد و راه‌اندازی مرکز آموزش‌های آزاد زبان روسی در دانشگاه علامه‌طباطبائی با پشتیبانی تامین استاد روسی و نیز تامین تجهیزات لازم، تا پایان سال میلادی جاری به توافق رسیدند.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در دیدار با مسئولان دانشگاه «زبان شناسی» روسیه بر اجرای تفاهم‌نامه تاکید کرد همچنین حسین‌پور و معاون آموزشی دانشگاه «زبان شناسی» روسیه برای راه‌اندازی مجدد دوره مشترک رشته مطالعات منطقه‌ای در مقطع کارشناسی ارشد به توافق رسیدند.

انتشار کتاب‌های مشترک، استفاده از ظرفیت‌های تامین استاد برای آموزش زبان روسی و ایجاد مرکز آموزش‌های آزاد زبان روسی در دانشگاه علامه‌طباطبائی تا قبل از پایان ۲۰۲۳ از دیگر نتایج این دیدار بود.

حسین‌پور در بخش دیگری از سفر با مسئولان «مدرسه عالی اقتصاد» دیدار کرد. در مذاکرات انجام شده با مسئولان این مدرسه، مرکز مطالعات ایرانِ مدرسه عالی اقتصاد به عنوان شریک راهبردی دانشگاه علامه‌طباطبائی انتخاب شد. برگزاری تورهای علمی برای اعضای هیئت علمی دو دانشگاه به منظور آشنایی با فرصت‌های آموزشی و پژوهشی همچنین تبادل تجربه در زمینه مقابله با تحریم‌ها، اقتصاد انرژی، امنیت انرژی، اقتصاد دریایی و تشکیل کارگروه‌های تخصصی در این حوزه‌ها برای راه‌اندازی دوره‌های مشترک، از دیگر توافق‌های این دیدار بود.

معاون پژوهشی دانشگاه علامه‌طباطبائی در این سفر با مسئولان دانشگاه «مگیمو» روسیه نیز دیدار و تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد. بر اساس این تفاهم‌نامه برای پیگیری راه‌اندازی رشته‌های مشترک به ویژه در زمینه مطالعات منطقه‌ای کارگروه‌های مشترک تشکیل می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha