اردوی جهادی مدیران چهارمحال و بختیاری؛ پیگیری مطالبات بخش لاران شهرکرد

شهرکرد – ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با همراهی ۳۰ نفر از مدیران دستگاه‌های اجرایی در قالب اردوی جهادی ۲۳ آذرماه در یکی دیگر از پنجشنبه‌های کاری با حضور در بخش لاران شهرستان شهرکرد مسائل و مشکلات این بخش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، استاندار چهارمحال و بختیاری و مدیران در پنجشنبه این هفته راهی بخش لاران شدند و از نزدیک مسائل ، مطالبات و خواسته های بخش را پیگیری کردند و برای آن مصوباتی داشتند.

پیگیری انتقال آب از سد بیدکان

فرماندار شهرکرد گفت: با عزم جهادی دولتمردان دولت سیزدهم امروز چهارمحال و بختیاری به کارگاهی عمرانی تبدیل شده است.

بهادر عبدالغنی روز پنجشنبه در نشست شورای اداری بخش لاران شهرستان شهرکرد افزود: مردم با حضور خود در آیین استقبال از رییس‌جمهور، وظیفه خدمت‌رسانی مسوولان و دولتمردان را را دوچندان کردند.

وی با بیان اینکه اقدامات ارزشمندی در ۲ سال گذشته در بخش لاران انجام شده است، اظهار داشت: تلاش می‌شود در این نشست مصوبه‌های خوبی برای برطرف کردن برخی از مسائل و مشکلات مردم به تصویب برسد.

وی با اشاره به طرح انتقال آب سد بیدکان اضافه کرد: این طرح با مشارکت قرارگاه سازندگی امام حسن و جهادکشاورزی با ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل فروش اموال مازاد اجرایی می‌شود.

وی اظهار داشت: همچنین از محل اعتبارات سفررییس جمهور۱۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل استخر سورشجان اختصاص یافته است.

فرماندار شهرکرد ادامه داد: همچنین احداث زمین چمن مصنوعی در شهرهای سورشجان، هارونی، سودجان و روستاهای مرغملک و وانان با هفت میلیارد ریال اعتبار از جمله دیگر طرح‌های در دست اجرای شهرستان شهرکرد است.

عبدالغنی با اشاره به گرفتن ماده ۲۳ برای چهارخطه سورشجان و سودجان گفت: سه هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح به عنوان یکی از مطالبه‌های ۱۰ ساله مردم واتفاق‌های میمون و آرزوی دیرینه مردم این منطقه تخصیص یافته است.

وی ادامه داد: جاده مصطفی آباد به هفشجان به طول هشت کیلومتر است که تاکنون یک هزارو ۲۰۰ متر آن آسفالت شده و همچنین چهارکیلومتر آن جاده زیرسازی و آماده آسفالت است.

فرماندار شهرکرد اضافه کرد: همچنین ۳۰ میلیارد ریال مطالبه پیمانکار است که در تلاش هستیم این مطالبه تامین شود.

اردوی جهادی مدیران چهارمحال و بختیاری؛ پیگیری مطالبات بخش لاران شهرکرد

اختصاص ۱۴۱ میلیارد ریال برای شبکه فاضلاب شهرهای سورشجان و سودجان

فرماندار شهرکرد افزود: ۱۴۱ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای شبکه فاضلاب شهرهای سودجان و سورشجان تامین شده است.

عبدالغنی یادآور شد: برای اجرای شبکه فاضلاب شهرهای سودجان و سورشجان مجوز ماده ۲۳ گرفته شده وهمچنین زمین تصفیه خانه نیز تملک شده است.

فرماندار شهرکرد گفت: همچنین ۲۱ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال اعتبار نیز برای اجرای طرح هادی روستایی از محل اعتبارات عمرانی برای روستاهای کریم‌آباد، خوی، خلیل‌آباد ، فتح آباد، مرغملک و آقبُلاغ پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۰۵ تن برای آسفالت ۲۰ هزار مترمربع از معابر روستاهای مرغملک،۶۰ تن قیر برای آسفالت ۲هزار و ۵۰۰ مترمربع از معابر روستا خوی، ۲۵ تن برای آسفالت سه هزار و ۲۵۰ مترمربع از معابر روستاهای فتح آباد در نظر گرفته شده است.

وی اجرای اصلاح شبکه‌های آبیاری، طرح‌های آبخیزداری، اجرای طرح‌های کشت دیم در اراضی شیلات و باغات، اجرای انتقال آب به روستاهای بخش لاران، تخریب و نوسازی مدارس، ساماندهی گلزار شهدا، تقویت زیر ساخت‌های گردشگری و خانه بهداشت از جمله دیگر گام‌های مهم برداشته شد برای عمران و آبادانی در این شهرستان است.

اردوی جهادی مدیران چهارمحال و بختیاری؛ پیگیری مطالبات بخش لاران شهرکرد

اجرای ابرپروژه آب شرب در بخش لاران

معاون عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با هدف حل مشکل آب آشامیدنی یکی از ابرپژوژه‌ها با عنوان طرح انتقال آب شرب سالم و ایمن از سد باباحیدردر حال انجام است که با اجرای آن مشکل تامین آب آشامیدنی این منطقه برطرف می‌شود.

علی حیدری در خصوص اجرای طرح آبرسانی از سد بیدکان به دشت لاران افزود: عملیات اجرایی این طرح به عنوان بزرگترین طرح آبرسانی کشاورزی در این دولت آغاز و در حال اجرا است.

وی در خصوص تعریض جاده شهر سورشجان اضافه کرد: اگر در بحث تملک مردم همراهی لازم را انجام دهند ما هم کمک خواهیم کرد.

حیدری یادآور شد: شهر سورشجان از جمله نخستین شهرهای استان است که برای نامگذاری معابر شهری از نام شهدا استفاده شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص ورودی شهر سورشجان و اختلافی که با میراث فرهنگی در مورد تغییر کاربری وجود داشت ادامه داد: بیشترین کمک کمیسیون ماده پنج در این شهرستان انجام شد.

وی اضافه کرد: نخستین جاده دسترسی به تپه نور الشهدا مربوط به شهر سورشجان بود که از محل مصوبات سفر استانی رییس جمهور انجام شد.

حیدری گفت: در سفر دور نخست رییس جمهور به چهارمحال و بختیاری روستای مرغملک تنها روستایی بود که به آن ماشین سنگین و به شهرهارونی کمپرسی تعلق گرفت و همچنین در قالب کمیسیون ماده ۱۱ قانون هوای پاک مشکل این شهر برطرف شد.

در خصوص طرح چهارخطه سورشجان و سودجان یادآور شد: عملیات اجرایی این چهارخطه شروع شده است.

سرانه برخورداری از پزشک در بخش لاران یک پزشک به ازای ۲ هز ار و ۵۰۰ نفر

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس استانداردهای موجود در هر منطقه به ازای هر چهار هزار نفر یک پزشک باید وجود داشته باشد اما در بخش لاران هر پزشک برای ۲ هزار و ۵۰۰ نفر است که نشان می‌دهد از نظر شاخص عدالت در سلامت از مناطق خوب استان است.

علی احمدی افزود: بخش لاران ۳۵ هزار و ۹۶۳ نفر جمعیت دارد که در حال حاضر از سوی ۲۰ مرکز و واحد بهداشتی و درمانی به این تعداد مردم خدمات‌رسانی می‌شود.

وی تصریح کرد: تعداد پزشکانی که در بخش لاران خدمات رسانی می‌کنند، با احتساب مراکز شبانه‌روزی ۱۶ نفر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علومک پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری در خصوص برفع کمبودهای حوزه سلامت بخش لاران نیز گفت: برنامه داریم تا از دی ماه برای روستای مرغملک در طول تمام روزهای هفته پزشک مستقر شود و کمبود آمبولانس سودجان در سه ماهه پایانی سال جبران شود.

احمدی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده بیش از کمیت خدمات در تسور کار است، تصریح کرد: با این حال احداث ساختمان شماره ۲ مرکز درمانی سورشجان نیز در سال ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

به گفته وی، در سال ۱۴۰۱ در بخش لاران ویزیت دکتر برای ۱۰۰ هزار نفر انجام شد.

روند پیگیری استخر سورشجان

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: استخر سورشجان در مرحله انتخاب پیمانکار هستیم و به زودی این کار انجام می‌شود.

محمود سلیمی در خصوص استخر سورشجان اضافه کرد: برای احداث این استخر ۲۰۰ میلیارد ریال مصوب شده و تلاش می‌شود این طرح به سرانجام برسد.

وی در خصوص خط سبز توسعه زیرساخت‌های ورزشی در بخش لاران گفت: این طرح با نگاه ویژه استان در حال گرفتن مجوز ماده ۲۳ است.

۹۹۰ میلیارد ریال سهم اعتبارات راهداری شهرکرد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش سهم اعتباری این اداره کل گفت: سهم اعتبارات شهرستان شهرکرد از ۱۸۰ میلیارد ریال سال ۱۴۰۰ به ۳۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.

روح الله غلامی افزود: همچنین در سالجاری نیز تاکنون ۹۹۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است.

وی ادامه داد: شهرستان شهرکرد سرجمع ۴۰۰ کیلومتر راه دارد که از این میزان ۱۳۰ کیلومتر آن در بخش لاران است.

غلامی اضافه کرد: مهمترین بخش از راه‌‎های بخش لاران شهرستان شهرکرد مربوط به محور سورشجان - سودجان به طول ۶۰ کیلومتر است که تاکنون اقدامات خوبی در این محور انجام شده است.

وی بهسازی و روکش آسفالت محورهای هفشجان – مصطفی آباد با پیشرفت ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی، محورروستای اَرجِنَک - مرغملک، خلیل آباد، شهرکرد- سورشجان – سودجان، اجرای خط کشی محورهای بخش لاران به طول۷۰ کیلومتر، اجرای روشنایی و چراغ‌های خطر، اجرای روشنایی نقطه ای سراهی فتح آباد، روشنایی ورودی‌های سودجان را از جمله اقدامات مهم انجام شده در بخش لاران عنوان کرد.

اردوی جهادی مدیران چهارمحال و بختیاری؛ پیگیری مطالبات بخش لاران شهرکرد

۲۳ درصد جمعیت بخش لاران زیرپوشش کمیته امدادامام خمینی(ره)

مدیرکل کمیته امدادامام خمینی(ره) چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۲ هزار و ۵۰۰ خانواده بخش لاران زیر پوشش کمیته امداد قرار دارند، گفت: این آمار۲۳ درصد جمعیت این بخش است که بالاترین درصدآماری خانوار زیرپوشش این نهاد در سطح استان است.

جاسم محمدی افزود: توانمندسازی جمعیت هدف از مهمترین برنامه‌های این نهاد حمایتی است که با ایجاد اشتغال و توسعه طرح‌های و خوداشتغالی در کوتاه‌ترین زمان بخشی از محرومیت‌ها را حل و فصل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه تامین مسکن برای مددجویان زیرپوشش یک راهکار برای توانمندسازی جامعه هدف است، افزود: در سالجاری ۱۵ واحد مسکونی برای مددجویان احداث و ۳۰ واحد مسکونی نیز تعمیرات انجام شده است.

محمدی اظهار داشت: برای تامین مسکن مددجویان همکاری نکردن بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات از مهمترین مشکلات است و از شهریورماه سالجاری تاکنون از محل اعتبارات و تسهیلات بانک مسکن، تسهیلاتی به این بخش اعطا نشده است.

محمدی افزود: در چندماه گذشته ۱۲۰ فرصت شغلی در بخش لاران ایجاد شده است اما به نسبت تخصیصی این بخش یک سوم بیشتر محقق نشده است و درصد بالای از پرونده‌های تسهیلات مدجویان و افراد با دهک یک تا پنج در بانک‌ها باقیمانده است.

وی به تامین زمین برای احداث ساختمان نمایندگی کمیته امداد در این بخش اشاره کرد و گفت: هم‌اکنون چارت ادارای این بخش تصویب شده است.

اردوی جهادی مدیران چهارمحال و بختیاری؛ پیگیری مطالبات بخش لاران شهرکرد

به گزارش ایرنا، بخش لاران چهارمحال و بختیاری شامل سه شهر سورشجان و سودجان و هارونی و ۱۵ روستا و آبادی شامل فتح‌آباد، آقبلاغ ، خوی ، وانان ، اسدآباد ، مصطفی‌آباد ، کتک ،مرغملک، دولت‌آبادخاکی، کریم آباد ، خلیل آباد، احمدآباد، قلعه سوخته، قلعه خاکی و اوج بُغاز است و جمعیت بخش نزدیک به ۳۳ هزار نفر است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha