کهگیلویه و بویراحمد در سوگ حضرت زهرا (س) غرق در ماتم است

یاسوج - ایرنا - شهرهای مختلف کهگیلویه و بویراحمد از شبانه روز گذشته و در سالروز شهادت مظلومانه ام ابیها ، مادر ولایت و بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) با برپایی مراسم ها و بیرق های عزا غرق در ماتم است.

به گزارش ایرنا، مردم ولایتمدار و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهرها و مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد، حسینیه‌ها، مساجد، تکایا و حرم امامزادگان (ع) در رثای شهادت یگانه بانوی اسلام حضرت زهرای اطهر (س) و با برگزاری آیین‌های عزاداری بر سر و سینه زده و اشک ماتم ریختند.

دسته‌های عزاداری و هیأت های سینه زنی و زنجیرزنی با اجتماع در شهرستان‌های مختلف کهگیلویه و بویراحمد در سوگ شهادت دختر نبی گرامی اسلام (س) ناله سر دادند.
پرچم‌ها و پارچه نوشته‌های سیاه رنگ به نشانه عزا و ماتم بر سر درب منازل، مغازه‌ها و اداره‌های نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد نصب شده بود.

در بقاع متبرکه شهرستانهای مختلف این استان اوج تجلی نجواهای عاشقانه و زمزمه های عارفانه شیعیان آل نبی محمد مصطفی (ص) در شب شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها بود.

مردم شهرستانهای مختلف کهگیلویه وبویراحمد به یاد شبی که دردانه باغ نبوت و مادر امامت چشم از جهان فروبست، همنوا با بی قراری های زینب کبری (س) در از دست دادن مادر عصمت و پاکی ها، چشمه سار مهربانی ها عزادار و ماتم زده اند.

قشرهای مختلف مردم ولایتمدار و دوستدار اهل بیت عصمت و طهارت (ع) در شهرها و روستاهای کهگیلویه و بویراحمد در رثای شهادت مظلومانه یگانه بانوی اسلام حضرت زهرای اطهر (س) و با برگزاری آیین ‌های سوگواری بر سر و سینه زدند.

دسته ‌های عزاداری و هیأت های سینه زنی در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد در سوگ شهادت دختر نبی گرامی اسلام (ص)، همسر ولایت، مادر امامت و ام ابیها اشک ماتم ریختند.

پرچم ‌ها و پارچه نوشته‌ های سیاه رنگ به نشانه عزا و ماتم بر سر درب منازل، مغازه ‌ها و اداره‌ های کهگیلویه و بویراحمد نصب شده بود.

سخنرانان در آیین ‌های عزاداری سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در کهگیلویه و بویراحمد به بیان فضائل اخلاقی و ابعاد شخصیتی این بانوی بزرگوار پرداختند.

درباره ﺗﺎرﯾﺦ ﺷﻬﺎدت ﺣﻀﺮت زهرا(س) ﭼﻨﺪین رواﯾﺖ مطرح ﺷﺪه اﺳﺖ، ﯾﮏ رواﯾﺖ آن را ۱۳ ﺟﻤﺎدی اﻻوﻟﯽ و رواﯾﺖ ﺑﻌﺪی ﮐﻪ ﺻﺤﯿﺢ ﺗﺮ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ رﺳﺪ، ﺳﻮم ﺟﻤﺎدی اﻟﺜﺎﻧﯽ ۱۱ ﻫﺠﺮی را زمان شهادت بانوی آب و آینه می داند که ﺑﻨﺎ ﺑﺮ دیدگاه اول وی تنها ۷۵ روز و ﺑﻨﺎ ﺑﺮ رواﯾﺖ دوم ۹۵ روز پس از رﺣﻠﺖ حضرت محمد(ص) در این جهان فانی بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha