علیرضا محمدی فارسی رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فسا روز دوشنبه در این رابطه گفت: دو قطعه کبک و دو قطعه تیهو و پروژکتور و مقداری اداوات شکار نیز از این متخلفان به دست آمده است.
محمدی فارسی افزود: بنا به درخواست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فسا و دستور قاضی پرونده ، گوشی متخلف بررسی گردید که عکس یک قبضه سلاح ساچمه زنی تک لول کوتاه غیرمجاز و عکس تعداد ۴۸ قطعه کبک و ۱۷ قطعه تیهو و ۲۱ سر خرگوش و ۱۰ قطعه کبوتر و ۹ قطعه کوکر و یک راس تشی و یک قطعه بلبل خرمایی که همگی شکار شده بودند نیز کشف شد.
وی ادامه داد: با همکاری نیروی انتظامی متخلف پس از دو روز مجبور به تحویل سلاح غیرمجاز خود شد و مراتب جهت سیر مراحل قانونی صورتجلسه شد و به امضای کاشفین رسید. بخش اعظمی از جریمه متعلقه نیز وصول و به حساب اداره کل حفاظت محیط زیست فارس واریز شده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فسا با برشمردن آسیب هایی که شکار به طبیعت و محیط زیست می زند افزود: با حیات وحش که پناهی جز خداوند ندارند باید رفتاری مهربانانه و دلسوزانه داشت و انصاف نیست شکارچیان با شکار وحوش، زخم بر طبیعت بکر و زیبا بزنند.
محمدی فارسی اضافه کرد: حیات وحش به عنوان مخلوقات خداوند، قابل احترام هستند و نباید به خاطر سودجویی و منفعت طلبی، جان و زندگی طبیعی را از آنان گرفت و صیادان و شکارچیان خاطی باید بدانند که صید و شکار آنان در واقع نامهربانی و دست درازی به طبیعت و دیگر مخلوقات الهی است.
شهرستان فسا در فاصله ۱۳۰ کیلومتری شرق شیراز دراستان فارس قرار دارد.
کشف ۶ قبضه سلاح در منطقه مله گاله شهرستان شیراز / هشدار قطع درختان بلوط
کامران اسلاملو رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز نیز گفت: طی شش روز گذشته اعضای یگان حفاظت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز و منطقه حفاظت شده مله گاله موفق به کشف و ضبط شش قبضه اسلحه از نوع ساچمه زنی، گلوله زنی و پی سی پی در این منطقه شدند.
اسلاملو همچنین با تشریح اقدامات انجام شده افزود: از شکارچیان متخلف لاشه پنج قطعه پرنده، مقداری گوشت میش وحشی نیز کشف شد وسه متخلف حرفه ای که اقدام به قطع بیست و دو درخت بلوط کرده بود شناسایی شدند.
وی ادامه داد: یک دستگاه خودو نیسان نیز توقیف شد، این عملیات ها در منطقه حفاظت شده مله گاله، تالاب مهارلو و مناطق آزاد حوزه شهرستان شیراز انجام شد.
این مقام مسوول بر لزوم ایجاد حساسیت نسبت به قطع درختان بلوط تاکید کرد و هشدار داد : بررسیها نشان میدهد جنگلهای بلوط عامل اصلی پاکسازی ریزگردها و جلوگیری از خشکسالی است، با این وجود هنوز برخی از مناطق این موضوع را نادیده گرفته و اقدام به حذف این گنجینه طبیعت میکنند.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز یاد آور شد: تخریب جنگلها در اقلیم فارس شاید تا دو دهه قبل چندان به چشم نمیآمد اما این معضل آنقدر جدی گرفته نشد تا امروز که شاید بتوان یکی از دلایل اصلی خشکسالی را همین تخریب جنگلها دانست.
اسلاملو ، درختان بلوط را گنجینه ارزشمند منطقه ماله گاله دانست و گفت: این گنجینه بزرگ که از شمالغرب استان و شهرستان شیراز به سمت جنوب شرق و در نوار غربی پوشش جنگلی بسیار مهمی را ایجاد کرده است، در حکم یک گنج بزرگ طبیعی است که کارکنان یگان حفاظت محیط زیست با استفاده از ظرفیت های جوامع محلی با پشتیبانی دستگاه قضایی به حفاظت از آنها می پردازد.
اسلاملو در پایان از حمایتهای بی دریغ دادستان ،معاونین دادستان و قضات ویژه محیط زیست در رابطه با صدور احکام بازدارنده تشکر و قدردانی کرد.
نظر شما