به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری «سما»، در بیانیه جنبش حماس آمده است: ما از سازمان ملل و سازمانهای بینالمللی میخواهیم که به مسئولیتهای خود در زمینه حفاظت از تأسیسات بهداشتی در نوار غزه، تأمین نیازهای اولیه لازم برای کار کادر درمان و اتخاذ تصمیمهای لازم برای پاسخگو کردن رهبران رژیم اشغالگر به خاطر جنایات وحشتناک آنها علیه غیرنظامیان فلسطینی و بخش درمان که به طور شبانه روزی در معرض بمباران سیستماتیک قرار دارند، عمل کنند.
حماس تاکید کرد: آخرین مورد از این جنایات، حمله صبح امروز به بیمارستان الشفاء و بیمارستان ناصر در روز گذشته است که منجر به شهادت تعدادی از بیماران و آوارگان شد.
در بیانیه حماس همچنین آمده است: این یک جنایت جنگی وحشیانه و موید میزان بیتوجهی اشغالگران نازی به نظام و قوانین بینالمللی لازم الاجرا است.
این بیانیه پس از آن صادر شد که در پی بمباران ساختمان بخش جراحی بیمارستان الشفاء غزه توسط ارتش رژیم صهیونیستی، ۲۲ شهروند فلسطینی که بیشتر آنها آواره بودند، به شهادت رسیدند.
توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز بخش کودکان مجتمع بیمارستانی ناصر واقع در خان یونس در جنوب نوار غزه را هدف قرار داد که منجر به شهادت یک زن فلسطینی و زخمی شدن شماری دیگر شد.
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف غزه در شمال و جنوب این باریکه همچنان ادامه دارد که در اثر آن دهها فلسطینی شهید یا زخمی شدند.
به گزارش ایرنا، گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
این وقفه در جنگ، ۷ روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر(اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاههای نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.
نظر شما