به گزارش ایرنا، حمید رضا محمدی (معاون عتبات سازمان حج) در نشست شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۷۳ هزار نفر با کاروان های تحت نظارت سازمان حج و زیارت به عتبات عالیات اعزام شده اند.
وی با بیان اینکه اعزام کاروان های زیارتی به عراق به نسبت سال های ۹۷ و ۹۸ به ترتیب ۵۴ و ۲۴ درصد رشد داشته است، افزود: تا ۱۶ دی ماه نیز برای حدود سی هزار نفر ظرفیت جدید ایجاد شده است و تاکنون حدود ۵۲۰۰ نفر ثبت نام کرده اند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت نیز در این نشست با اشاره به اینکه همه کارها و تصمیمات در جهت بهرمندی هر چه بیشتر زائران از این سفرهای معنوی است، ابراز امیدواری کرد زائرانی که پس از سال ها چشم انتظاری و به تبع آن بالا رفتن سن در هفته های آینده به سرزمین وحی مشرف خواهند شد سفرآرام و خوبی داشته باشند.
حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب با قدردانی از همراهی دستگاههای مرتبط و همکار با مجموعه حج و زیارت تاکید کرد: همه باید در خدمت رسانی رضایت زائر را مدنظر قرار دهیم و این بزرگترین سرمایه است که زائران با مجموعه حج و زیارت به سفرهای زیارتی مشرف می شوند.
سفر زائران عمره گزار ۱۳ دیماه آغاز می شود
در نشست شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد که بمنظور فراهم کردن فرصت بیشتر برای آمادگی های قبل از سفر زائران، کاروان های عمره گزاران با تاخیر به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.
در این نشست که به ریاست حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامور حج و زیارت برگزار شد، سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت با اعلام این خبر گفت: این تصمیم پس از مشورت با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت اتخاذ و مقرر شد که بستر لازم فراهم و با ظرفیت کامل، دوره های سفر عمره آغاز شود.
درادامه این جلسه، پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر، محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، سردارمحسن عقیلی فرمانده پلیس فرودگاههای کشور و نمایندگان سپاه فرودگاههای کشور و بانک مرکزی به برنامه های خود در راستای فراهم کردن تسهیلات برای از سرگیری سفرهای عمره بعد از وقفه ۹ ساله و اعزام زائران ایرانی در فضایی آرام و مطلوب اشاره و تاکید کردند که با استفاده از تجارب قبلی آمادگی در این زمینه وجود دارد.
نظر شما