«نادر نادری» روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه تشکیل هیات مدیره در دستور کار است که پیش از اتمام سال جاری این موضوع نیز انجام خواهد شد، افزود: اکنون از بیش از ۹۰ سرمایهگذار داخلی و خارجی در بخش های مختلف کشاورزی، خدمات، صنعت برای سرمایه گذاری طرح توجیهی دریافت کرده ایم.
وی اضافه کرد: رفع تداخل ۷۰هکتار اراضی منطقه نیز انجام شده و در این رابطه نیز مشکلی برای واگذاری اراضی به سرمایه گذاران متقاضی وجود ندارد.
مدیر اجرایی منطقه آزاد قصرشیرین با اشاره به تامین زیرساختهای منطقه گفت: ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد اولیه برای زیرساخت های منطقه آزاد در مرحله اول انجام شده و مکاتباتی در این رابطه صورت گرفته که در سفر دور دوم رییس جمهور نیز یکی از درخواست های مهم استان تامین اعتبار اجرای زیرساخت های منطقه آزاد است.
نادری در ادامه با بیان اینکه در صورت نهایی شدن طرح جامع، زیرساختهای اولیه برای حضور سرمایهگذاران فراهم است، گفت: اکنون یک سری فعالیتها در منطقه آزاد در حال انجام است و مخازن سوختی و آب و برق و راه دسترسی نیز وجود دارد.
وی اضافه کرد: منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین در محدودهای به وسعت هفت هزار و ۲۲۳ هکتار عملیاتی میشود که در مرحله اول یک هزار و ۶۰۰ هکتار شامل ۸۰۰ هکتار در محدوده مرز خسروی و ۸۰۰ هکتار در محدوده مرز پرویزخان برای واگذاری به سرمایهگذاران اجرایی شود و در مراحل بعدی نیز شاهد ایجاد زیرساختها و امکانات و حضور سرمایهگذاران در دیگر محدوده این منطقه باشیم.
مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین اضافه کرد: این منطقه بهشت سرمایهگذاری و کلید تحول و پیشرفت و توسعه استان کرمانشاه است که برکات فروانی را برای این استان و به خصوص شهرستانهای غربی و رفع بیکاری و ایجاد اشتغال به دنبال دارد.
به گزارش ایرنا؛ با تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام، قصرشیرین ۱۵ اردیبهشت پارسال به صورت رسمی منطقه آزاد تجاری شد.
شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام میشود.
مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصرشیرین به صورت رسمی در سال ۸۶ تاسیس و راه اندازی شد که هم مرز با اقلیم کردستان عراق و در همسایگی استان سلیمانیه قرار دارد.
هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام میشود.
نظر شما