به گزارش ایرنا؛ آیتالله سیدابوالحسن مهدوی روز چهارشنبه در "سومین کُنگره بینالمللی اندیشههای قرآنی امام خامنهای" که در مجتمع «شیخ بهایی» شهرستان نجفآباد برگزار شد، افزود: هماینک کسی سُکاندار نظام مقدس اسلامی است که وجود و روحیهاش درهم تنیده با سبک، سیره و فرهنگ قرآنی و در ارتباط با حُجتهای الهی بویژه بقیهالله الاعظم(عج) است.
وی گُریزان بودن از موقعیتهای اجتماعی را از جمله ویژگیهای بارز رهبران الهی دانست و افزود: در جربان رهبری امام خامنهای و در جلسهای که خدمت ایشان بودیم، بر این نکته تصریح کردند که ذرهای علاقه به موقعیت رهبری ندارند؛ ایشان بعد از تلاوت آیه ۱۲ سوره مریم فرمودند؛ اکنون که این موقعیت بر عهده من گذاشته شده است، هیچ کوتاهی در انجام وظایف آن نخواهم کرد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری افزود: زُهد و تقوا، ایمان قوی، سبک زندگی قرآنی، دشمنشناسی و مرزبندی با آنها را از دیگر ویژگیهای شخصیتی رهبر معظم انقلاب برشمرد.
آیتالله مهدوی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش سخنگوی کمیسیون بررسی و رصد رویکردهای رهبر انقلاب در صحن علنی مجلس خبرگان رهبری؛ در کُل دنیا هیچ شخصیتی به جامعیت امام خامنهای برای رهبری وجود ندارد.
دبیر علمی کُنگره بینالمللی اندیشههای قرآنی امام خامنهای نیز در این همایش گفت: اندیشه قرآنی رهبر معظم انقلاب مبتنی بر نوآوری در مبانی، قواعد تفسیری، جهتدهی به علوم انسانی و پاسخگویی به سووالات و شُبهات است.
حجت الاسلام محمدعلی رضایی افزود: رهبر انقلاب در نظریههای نوظهور همواره بر مرجعیت علمی قرآن در تمام بسترهای علمی تأکید کرده و مساله رجوع به قرآن در حوزههای گوناگون فکری، عملی، سیاسی، اجتماعی و حکومتی را بسیار مهم دانستهاند.
وی به تاکید رهبر معظم انقلاب بر اهمیت تولید علوم انسانی بر مبنای قرآن اشاره و بیان کرد: علوم انسانی فعلی ترجمه آثار غربی و بر اساس مبانی اومانیستی و سکولاریستی شکل گرفته است، در حالی که هدایت قرآنی شامل همه علوم میشود بنابراین لازم است علوم انسانی بر اساس قرآن کریم که خطاناپذیر است، بازسازی شود.
به گزارش ایرنا؛ سومین کُنگره بینالمللی اندیشههای قرآنی امام خامنهای مُتشکل از کارگروههای مختلف، امروز چهارشنبه در مجتمع «شیخ بهایی» نجفآباد اصفهان برگزار شد.
سخنرانان در این همایش که تا ساعتی پیش به درازا کشید، مقالات خود را در محورهای شخصیت و سیره آیتالله خامنهای، مرجعیت قرآن، علوم و تفسیر قرآن، تَدبُر در قرآن، علوم طبیعی، روش شناسی تفسیر، قرآن و مُستشرقان غرب، قرآن و نظامسازی و تمدنآفرینی، هنر، رسانه، فرهنگ، قرآن و انقلاب، دولت و جامعهسازی ارائه کردند.
بیش از۲ هزار و ۴۰۰ مقاله در بخش داخلی به دبیرخانه این کنگره رسیده که افزون بر ۲۲۴ مقاله آن به زبان غیرفارسی بوده است.
صاحبنظران نزدیک به ۲۰ کشور جهان برای این کنگره مقالات ارزشمند ارسال کردهاند.
۱۸۰ مرکز علمی در کشور نیز از این برنامه استقبال و ۵۳ نشریه علمی و تخصصی قرآنی آمادگی خود را برای چاپ مقالات برتر این کنگره اعلام کردهاند.
به گفته مسوولان؛ این کنگره بزرگترین همایش بعد از انقلاب اسلامی است که به شکل مردمی و بدون بودجه دولتی شکل گرفته و برخی کشورها از جمله هند، سوریه، لبنان، اندونزی، پاکستان و افغانستان با همکاری نهادها و دانشگاههای خود برای میزبانی اجلاسیههای بعدی آن اعلام آمادگی کردهاند.
از اصفهان نیز ۱۷۰ مقاله به این کنگره ارسال و ارزیابی شده است.
فرایند اجرای این کنگره در هشت استان و هشت کشور جهان است که تاکنون در تهران و امروز در اصفهان بوده است.
نجفآباد در ۳۰ کیلومتری غرب اصفهان قرار دارد.
نظر شما