جواد نیک آموز روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شب یلدا در بین ایرانیان جایگاه خاصی دارد و بر این اساس بسیاری از خانواده ها تدارک ویژه ای را برای این مناسبت مدنظر قرار میهند.
وی با تاکید بر اینکه افراد دچار بیماریهای زمینهای نباید رژیم غذایی خود را فراموش کنند، اظهار داشت: این گروه از بیماران باید به موضوع کنترل قند، فشار خون و چربی خون خود نیز توجه جدی داشته باشند.
نیک آموز بر استفاده نکردن از انواع شیرینی ها به خصوص پس از خوردن شام تاکید کرد و گفت: با این کار، یک کالری مازاد وارد بدن میشود که به ویژه افرادی که دارای قند خون بالا هستند باید از آن دوری کنند.
وی با بیان اینکه مصرف آجیلهای شور نیز موجب افزایش چربی و بالا رفتن فشار خون افراد می شود، گفت: فشار خون، مرگ خاموش لقب گرفته و ممکن است به سکتههای مغزی ، قلبی و حتی مرگ منتهی شود.
نیک آموز افزود: مصرف آجیل به علت داشتن منابع غنی کالری و املاح معدنی برای سلامت افراد مفید است اما بهتر است انواع خام آن و با رعایت اعتدال مورد استفاده قرار گیرد.
وی یادآور شد: همچنین این نکته اهمیت دارد که مصرف بیرویهی آجیل موجب چاقی و افزایش وزن میشود.
این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: منظور از آجیل، مغزها هستند و در این میان مصرف پسته، انواع بادام، فندق و گردو بر انواع تخمهها ارجحیت دارد.
نظر شما