شناسایی ۶۵ هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۸ ماهه امسال

تهران- ایرنا- رییس سازمان امور اراضی کشور از شناسایی ۶۵ هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در هشت ماهه امسال خبرداد و گفت: تاکنون ۲۹ استان کشور به سامانه پایش هوشمند اراضی کشاورزی مجهز شده اند.

به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «رضا افلاطونی» در جریان بازدید از سومین نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو افزود: ظرف یک ماه آینده در راستای افزایش ضریب حفاظت اراضی کشاورزی، تمام استان‌های کشور زیر پوشش سامانه پایش هوشمند قرار می‌گیرند.

رییس سازمان امور اراضی کشور اظهارداشت: اکنون در حال گذار از حفاظت سنتی به حفاظت مدرن اراضی کشاورزی با استفاده از فناوری‌های نوین و تصاویر ماهواره‌ای هستیم.

وی تصریح کرد: با بکارگیری سامانه پایش هوشمند و سامانه ۱۳۱ در هشت ماهه امسال ۶۵ هزار مورد تغییر کاربری غیرمجاز شناسایی و با آن برخورد قانونی کرده‌ایم.

افلاطونی، استان های مازندران، گیلان، گلستان، تهران، البرز، قزوین و اصفهان را جزو استان‌های پرآسیب به لحاظ تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی برشمرد.

۱۵ میلیون هکتار اراضی کشاورزی مشمول رفع تداخلات ارضی می‌شود

رییس سازمان امور اراضی کشور ، رفع تداخلات اراضی کشاورزی را از اقدامات مهم این سازمان دانست و گفت: ۱۵ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی کشور مشمول رفع تداخلات هستند که از این سطح تاکنون ۹،۲ میلیون هکتار رفع تداخل شده که شامل ۶۲ درصد این اراضی می‌شود.

وی افزود: به طور متوسط ۱۱ درصد این مساحت رفع تداخل شده از اراضی ملی کسر و به اراضی کشاورزی اضافه شده است.

افلاطونی تصریح کرد: با انجام رفع تداخلات اراضی ملی و مردمی، تعداد پرونده‌های تشکیل شده در دستگاه‌های قضایی نیز از سوی مردم و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور کاهش یافته است.

وی رفع تداخلات اراضی کشاورزی و حدنگاری یا کاداستر و صدور اسناد اراضی کشاورزی را از اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد و گفت: این موارد در حوزه تثبیت مالکیت زمین و زیرساخت‌ها تلقی می‌شوند که به نوعی امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی را ممکن می‌سازد.

رییس سازمان امور اراضی کشور درباره اهمیت برگزاری این نمایشگاه اضافه کرد: در این نمایشگاه آخرین فناوری‌ها در حوزه زمین و اطلاعات مکانی و اطلاعات زمین محور ارایه شده و ما هم به عنوان یکی از دستگاه‌های متولی زمین نیازمند این فناوری‌ها و خدمات هستیم.

وی افزود: با استفاده از فناوری‌های نوین و تصاویر ماهواره‌ای و احصای مستندات اراضی، رفع تداخلات اراضی کشاورزی دقیق‌تر انجام می‌شود و حق مردم به آنها برمی‌گردد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha