یاسر مرادی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مراکز غیرمجاز شامل حجامت و زیبایی، لیزر، ارایه خدمات پرستاری، ماساژ درمانی و پزشکی غیرمجازی بودند که به دلیل عدم رعایت دستورالعملها و اقدامات غیرمجاز پلمب و از فعالیت آنها جلوگیری شد.
وی ادامه داد: مرکز ماساژ درمانی به دلیل تبلیغ در فضای مجازی و اقدام به فصد خون و حجامت و مرکز لیزر نیز به علت فعالیت بدون اخذ مجوز تعطیل شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم توضیح داد: کلینیک زیبایی پلمب شده نیز در فضای مجازی تبلیغ و اقدامات پزشکی از جمله تزریق ژل و فیلر انجام می داد.
مرادی اضافه کرد: این مراکز به دلیل دخالت در انجام امور پزشکی و تهدید سلامت قشموندان پلمب و افراد متخلف پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی گفت: همچنین به منظور صیانت از حقوق شهروندان از فعالیت سه مرکز غیر مجاز در حرفه پزشکی جلوگیری و به دادستانی معرفی شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم افزود: هشت مورد شکایت مردمی از درمانگاه، مطب های خصوصی و بیمارستان های این شهرستان توسط واحد نظارت بر درمان و اعضای کمیته رسیدگی به شکایات بررسی و رسیدگی شده است.
وی یادآور شد: طبق ماده یک و هفت و تبصره ۶ قانون مربوط به امور پزشکی و دارویی، مواد خوراکی و آشامیدنی مصوب ۱۳۴۰ و اصلاحات و الحاقات پس از آن ایجاد موسسات پزشکی غیر مجاز توسط اشخاص فاقد صلاحیت از نظر تخصصی جرم بوده و با متخلفان طبق مقرارت برخورد و مجازاتهایی از جمله تعطیلی موسسه، ضبط تمامی ملزومات موسسه به نفع دولت، جریمه نقدی و از ۶ تا یکسال زندان محکوم خواهد شد.
مرادی اظهار کرد: همچنین بکارگیری افراد فاقد صلاحیت نیز در موسسات پزشکی جرم محسوب شده، ضمن ارجاع فرد فاقد صلاحیت به مراجع قضایی، مجازاتهایی همچون جریمه نقدی، توبیخ و درج در پرونده پزشکی، لغو پروانه مسوول فنی و لغو پروانه تاسیس برای متخلف از سوی مراجع قضایی صادر میشود.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما