پنج واحد فست فود در قشم پلمب شد

قشم - ایرنا - مدیر شبکه بهداشت و درمان قشم گفت: پنج واحد عرضه کننده خوراک زودپز (فست فود) در اطراف سیتی سنتر این جزیره به علت عدم رعایت موازین بهداشتی از سوی کارشناسان سلامت محیط و کار این شبکه بهداشت به صورت موقت پلمب و تعطیل شد.

یاسر مرادی یکشنبه شب در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در بازدید شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی یادشده پنج واحد عرضه کننده غذای فست فود به علت نقض موازین بهداشتی به صورت موقت تعطیل شدند و تعدادی قلیان نیز از سطح مراکز عرضه قلیان در اطراف این واحدها جمع آوری و برای متصدیان متخلف هم اخطار بهداشتی صادر شد.

وی ادامه داد: در این بازرسی ها که با حضور کارشناسان سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان شهرستان قشم، بازرسین اداره اصناف سازمان منطقه آزاد قشم، اداره کل اماکن و مدیریت مجتمع های تجاری جزیره قشم انجام شد، علاوه بر بررسی نحوه نگهداری، تهیه و توزیع مواد غذایی به متصدیان و کارگران این واحدها، فراگیری آموزش های بهداشتی لازم نیز توصیه شد و متخلفین نیز به مراجع قانونی معرفی شدند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان قشم با بیان اینکه کیفیت بهداشتی مواد غذایی و خوراک های زود پز(فست فودها) و همچنین محل های عرضه آنها ارتباط مستقیم با سلامت قشموندان، گردشگران و مسافران ورودی به این جزیره دارد، تصریح کرد: در راستای فراهم کردن زمینه های تهیه و توزیع مواد غذایی سالم، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در آستانه سال ۱۴۰۲ و برخورد قانونی با مختلفان احتمالی بیش از بیش مورد توجه این شبکه بهداشت و درمان قرار خواهد گرفت.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌ های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌ های خلیج فارس گسترده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha