به گزارش خبرنگار ایرنا، احمدرضا طحانیان روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: اتاق بازرگانی و سایر مسوولان استان درتلاشند تا خط پرواز یا «هاب هوایی» در اصفهان ایجاد کنند تا نیازی پروازی استان را پوشش داده شود که این کار در میانمدت نتیجه میدهد.
وی ادامه داد: رایزنیهای مختلف در این زمینه انجام شده است و مسوولان قول مساعد دادهاند که این خط هوایی تا سال آینده راهاندازی شود.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه بینالمللی اصفهان اظهار داشت: کاری از دست متولیان نمایشگاه بینالمللی استان در این زمینه برنمیآید و مسوولان استان و شهر از جمله استانداری، شهرداری و اتاق بازرگانی باید به ما کمک کنند تا بتوانیم این تسهیلات زیرساختی را فراهم سازیم.
وی اضافه کرد: اتصال خط مترو به نمایشگاه بینالمللی در برنامههای آینده این مجموعه مطرح شده است که نیاز به سرمایهگذاری کلان دارد زیرا هر کیلومتر خط مترو حدود یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه دربرخواهد داشت.
طحانیان خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات نمایشگاه اصفهان از طریق تعامل با مجموعههای مختلف حل می شود و ما از تمام توان سازمانهای مردم نهاد و اتاقهای دوستی و ارتباط خواهر خواندگی با شهرهای کشورهای دیگر در زمینه حل مشکلات نمایشگاهی استفاده میکنیم.
وی بیان کرد: نمایشگاه بینالمللی استان با عُمر ۳۰ ساله خود جزو نمایشگاههای خیلی خوب کشور محسوب می شود و تمام تلاش ما است که این ویژگی را هر روز به بهترین نحو ممکن نشان دهیم.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه بینالمللی استان اصفهان افزود: بر اساس برنامهریزی و تقویم نمایشگاهی مُصوب در ۶ ماهه ابتدایی سالجاری تعداد نمایشگاههای کمتری برگزار شد اما در ۶ ماهه دوم بشدت درگیر برپایی نمایشگاههای مختلف خواهیم بود.
وی بیان کرد: رُشد نمایشگاه اصفهان از لحاظ بازدیدکنندگان و شرکتها خیلی خوب بوده است و در کشور بعنوان یک نمایشگاه خوب شناخته میشود.
طحانیان ادامه داد: چهار محور اساسی در سالجاری برای نمایشگاه بین المللی اصفهان در نظر گرفته شده که در سه حوزه داخلی، خارجی و بینالملل فعالیت داشته است.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۴۳ رویداد نمایشگاهی برای امسال این نمایشگاه در نظر گرفته ایم که تاکنون ۳۱ مورد از آنها برگزار شده است و مابقی نیز تا آخر سال برگزار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نمایشگاه بینالمللی استان ادامه داد: امروز یکی از استانداردترین سایتهای نمایشگاهی کشور در اصفهان است و باید چابک سازی و کارآمدی این مجموعه و تحولات راهبردی آن نیز در دستور کار قرار گیرد که تعهد به انجام این کار جزو مأموریتهای تازه شرکت نمایشگاه بینالمللی اصفهان محسوب میشوذ.
وی با بیان اینکه بیش از۳۰ سایت نمایشگاهی در کشور وجود دارد، افزود: بزرگترین سایتهای نمایشگاهی در پنج کلانشهر تهران، تبریز، مشهد، اصفهان و شیراز واقع شده است که جایگاه نمایشگاه اصفهان از لحاظ به روز بودن و زیرساختها پس از تهران قرار دارد.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی نمایشگاه بینالمللی استان اصفهان آذر سال ۹۴ با حضور وزیر امور خارجه وقت در منطقه «روشن دشت» شهر اصفهان شروع شد.
این نمایشگاه طبق فناوریها و استانداردهای نمایشگاههای مونیخ، دُبی و کیش طراحی و ساخته شده است.
این مجموعه وفق آخرین مدل نمایشگاهی جهان شامل یک سالن پیوسته با قابلیت تفکیک به سه سالن پنج هزار متری پیوسته طراحی و ساخته شده و از فضاهایی مانند ساختمان رجیستری، پاویون مذاکرات بینالمللی، سالن گردهماییها و نشستهای خبری، سالنهای مذاکره، مجموعه رستوران و کافی شاپ، توفقگاه متمرکز و فضای باز برگزاری نمایشگاه برخوردار است.
این نمایشگاه ۱۷ هزار مترمربع فضای نمایشگاهی دارد و نخستین شهرک نمایشگاهی کشور به شمار میرود.
مساحت زمین پروژه آن در زمان کنونی ۴۷۰ هزار مترمربع است.
موقعیت سایت در کنار رینگ چهارم ترافیکی موجب همجواری نمایشگاه اصفهان به چند پروژه بزرگ از جمله سیتی سنتر، سالن اجلاس بینالمللی، دانشگاه آزاد اسلامی، راهآهن، فرودگاه، منطقه گردشگری شرق و رودخانه زایندهرود شده است.
مرحله نخست شامل فضاهای سالن نمایشگاه(سالن اصلی ۱۵ هزار مترمربع)، ساختمان رجیسترینگ به مساحت تقریبی زیربنایی سه هزار مترمربع، ساختمان اداری، خدماتی پشتیبانی به مساحت حدود ۹ هزار متر مربع است.
همچنین فضای نمایشگاهی روباز، پارکینگ روباز، ساختمان تاسیسات مکانیکی، فضای سبز، تونلهای تاسیساتی آدمرو، فضاهای سوارهرو و پیادهرو، رستوران، کافیشاپ، سرویسهای بهداشتی محوطه، ساختمان الکتریکال، مخزن آب آشامیدنی و آتشنشانی، مخزن آب خاکستری فضای سبز و پلهای عابر پیاده طرفین سالن اصلی از دیگر بخشهای آن به شمار میرود.
سالن اصلی نمایشگاه شامل یک سالن است که قابلیت برگزاری سه نمایشگاه پنج هزار مترمربعی بصورت مجزا را دارد. همچنین قسمت رجیسترینگ، اتاقهای مذاکره و جلسات، اتاق مدیریت، کافیشاپ، نمازخانه و انبار را نیز در خود جای داده است.
نظر شما