تکمیل زنجیره ارزش تولیدات صنایع دستی در اولویت وزارت میراث فرهنگی قرار دارد

بوشهر-ایرنا- معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: تکمیل زنجیره ارزش تولیدات صنایع دستی و خلق محصول با هدف توسعه صادرات در اولویت این وزارتخانه قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، "مریم جلالی " روز یکشنبه در همایش هفتمین دوره داوری مُهر اصالت ملی آثار صنایع دستی در بوشهر اظهار کرد: کشورهای حاشیه خلیج‌ فارس از جمله مقصد محموله‌های تولیدی صنایع دستی کشور و بویژه استان بوشهر هستند.

وی بیان کرد: با توجه به ظرفیت استان بوشهر در عرصه تولید، اشتغال و صادرات صنایع دستی به‌عنوان پیشران اقتصادی در این حوزه معرفی می‌شود.

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: سیاست وزارت میراث فرهنگی استحکام‌بخشی و همگرایی ملی برای خدمت به هنرمندان و صنعتگران است.

جلالی با اشاره به خانواده‌محور بودن صنایع دستی عنوان کرد: صنایع دستی زمینه و ابزار اقتصاد هویت بنیان است که از خانواده آغاز و به همت این نهاد مقدس رشد و توسعه پیدا می‌کند.

وی افزود: تولید محصولات صنایع دستی در حوزه محصولات دریایی و بافت گلیم،گبه، حصیر و عبا مورد حمایت ویژه قرار گرفته و در این زمینه برای ثبت جهانی عبابافی باید پرونده مورد نیاز آن با رویکرد اقتصادی تکمیل تدوین شود.

جلالی عنوان کرد: همچنین برای ثبت جهانی عبای روستای بُحیری شهرستان دشتی استان بوشهر باید مانع زدایی لازم انجام شود.

تکمیل زنجیره ارزش تولیدات صنایع دستی در اولویت وزارت میراث فرهنگی قرار دارد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر نیز گفت: صنایع دستی دارای ویژگی‌هایی خاص و نماد فرهنگ تمدنی یک قوم و از سوی دیگر فرهنگ آن قوم محسوب می‌شود.

"غلامعلی صفایی بوشهری " افزود: تولیدات صنایع دستی می تواندبا هزینه اندک به یک پدیده فرهنگی سنتی تبدیل و در یک قوم مانا شود که این نشان از این است که این نشان از جایگاه صنایع دستی است.

وی گفت: با هدف حمایت ویژه از هنرمندان باید پرداخت وام کم‌بهره به تولیدکنندگان محصولات صنایع دستی در اولویت جدی قرار گیرد.

صفایی بوشهری افزود: تولید صنایع دستی معطل صدور مجوز و سرمایه‌گذاری برای ساخت کارخانه نمی‌ماند که این از مزیت‌های شاخص ترکیب خلاقیت انسانی، طراحی و تلاش برای تولید است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha