به گزارش خبرنگار ایرنا، روستای بلیران که میزبانی ۸۰ مدیر ارشد مازندران را در روزهای اخیر بر عهده داشت در بخش سردشت آمل در ۱۵ کیلومتری شهر آمل واقع شده است. بلیران که بعد از گذشت پاییز و در چله زمستان هنوز برگ های رنگارنگ درخت های هیرکانی چشم نوازی می کند، سفر شهرستانی متفاوتی را در خاطره ها به ثبت رساند.
یک روستا در قلب جنگلهای هیرکانی میزبانی مدیران ارشد مازندران به همراه جمعیت زیادی که از پنج بخش و ۶ شهر آمل خود را به این منطقه رساندند که چشم انتظار مصوباتی باشندتا گره گشایی مشکلات روستاها و بخش های خود را مطرح کنند.
بلیران که در اشعار پیشینیان در این خطه به بهشت پنهان نام گذاری شده است، رفته رفته در حال کسب شهرت جهانی است و به جایگاه ممتاز در حوزه گردشگری تبدیل خواهد شد.
پیر و جوان، زن و مرد از اقصی نقاط شهر و روستاهای آمل با در دست داشتن نامه ها و درخواست متنوع از اشتغال و دریافت تسهیلات گرفته تا تخفیف برای جریمه ماده ۱۰۰ شهرداری ها خود را به بهشت پنهان رسانده بودند.
فعالیت پاسگاه ایست و بازرسی در ابتدای روستای بلیران نقطه قوتی برای دوست داران جنگلهای هیرکانی است که این امر زمینه دست درازی سوداگران چوب به این بهشت را ممنوع کرد.
استاندار مازندران که به همراه هیات ۸۰ نفره از مدیران ارشد استان عازم این روستا شد در گام نخست در ابتدای روستا از خودرو پیاده و گپ و گفتی با جنگلبانان این پاسگاه داشت و از تلاش های جهادی این جوانان قدر شناسی کردند.
نقطه بسیار مسرت بخش داستان آنجا است که اهالی این منطقه با افتخار اعلام می کنند که بلیران هرگز جولانگاه سوداگران چوب و زمین نخواهد شد و این مهم را از افتخارات منطقه خود می دانند.
آب گرم بلیران معروف به " گرمو"، نگین درخشان از معجزه جنگلهای هیرکانی شمال کشور است که سالانه حدود یک میلیون گردشگر را به این روستا می کشاند.
مشکل بسیار مهم اهالی بلیران و گردشگران میلیونی این منطقه مشکل دسترسی به راه ارتباطی بود که با هر سیلابی پل روستا تخریب و راه ارتباطی قطع می شد.
ساخت این پل استاندارد و مطلوب به آرزوی ۵۰ ساله اهلی این خطه تبدیل شده بود که دولت سیزدهم با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد ریالی توانست بعد از ۱۰ سال بلاتکلیفی این طرح مهم را به افتتاح برساند.
اهالی منطقه که به خوبی می دانستند سیلاب های مازندران پیاپی شده است افتتاح این طرح راهبردی در این مقطعه زمانی برای آنها بسیار مهم بوده است.
شهرستان آمل با جمعیت ۴۳۰ هزار نفری که با پنج بخش دشت سر، دابو، امام زاده عبدالله(ع)، لاریجان و بخش مرکزی به همراه شش شهر به نام های آمل، دابودشت، بابکان، رینه، گزنک و امام زاده عبدالله(ع) است که این شهرستان ۴۳۰ روستا دارد.
شهرستان آمل که میزبان حدود ۵۰ درصد صنعت مازندران است این ظرفیت آمل را به صنعتی ترین شهر استان تبدیل کرد.
مدیران ارشد استان در این سفر ضمن دیدار و ملاقات مردمی در بلیران در بخش های دیگر از چند طرح صنعتی و تولیدی بازدید و دستورات لازم برای گره گشایی مشکلات را صادر کردند.
افتتاح و کلنگ زنی چند طرح زیرساختی به همراه برگزاری جلسه کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید با واحدهای صنعتی و تولیدی از جمله برنامه های این سفر بود که در این جلسه با همکاری بانک های عامل هفت هزار میلیارد ریال به واحد های تولیدی و صنعتی پرداخت شد.
بررسی عملکرد مدیران اداره های آمل از جمله اهداف این سفر بود که پنج ادراه با دارا بودن بهترین عملکرد شناسایی و از طرف دیگر سه اداره ضعیف هم شناسایی شدند که از استاندار مازندران کارت قرمز دریافت کرده و جابجا خواهند شد.
تخصیص اعتبار هفت هزار میلیارد ریالی
در این پیوند معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران گفت: همزمان با هجدهمین سفر شهرستانی استاندار مازندران به آمل با برگزاری کار گروه تسهیلات و رفع موانع تولید هفت هزار میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی آمل پرداخت شد.
حسن خیریانپور اظهار داشت: ۳۵۰ میلیارد ریال از طرف شهرک های صنعتی به واحد های تولیدی آمل اختصاص یافت.
وی با ذکر این مطلب که شهرستان آمل در تولید و اشتغال از جمله شهرستانهای پیش رو در مازندران است، بیان داشت: این شهرستان در بخش اشتغال آفرینی رتبه نخست استان را دارا است.
خیریانپور ادامه داد: ۴۶ درصد صنعت مازندران در آمل فعال است و از طرف دیگر ۲۲ صادرکننده برتر مازندران از این شهرستان هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران با بیان این نکته که در سفر شهرستانی استاندار به آمل ۸۰ مدیر به ۳۵۰ روستای این شهرستان عازم شدند تا مشکلات آنها را بررسی کنند.
این مقام مسوول تصریح کرد: آمل علاوه بر اینکه قطب صنعتی استان محسوب می شود در بخش گردشگری، شیلات، برنج و محضولات دیگر عملکرد مطلوبی دارد.
آمل سربلند در تاریخ
استاندار مازندران بیان داشت: آمل در طول تاریخ در بخش علم، فلسفه، حکمت، تاریخ و فقه از سرآمدان تاریخ ایرانبود و این رویه درست همچنان پرفروغ است.
محمود حسینی پور اظهار داشت: در هر مقطعی از تاریخ از این خطه دانشمندانی برخاستند که در جهان حرفی برای گفت داشتند.
استاندار مازندران تصریح کرد: ما امروز باید قدردان سخت کوشی مردم آمل باشیم که این شهر را به صنعتیترین شهر مازندران تبدیل کردند.
وی با بیان این که، بسیاری از جوانان نخبه در واحدهای صنعتی آمل مشغول به کار هستند، اضافه کرد: تلاش ما این است با رفع مشکلات واحدهای صنعتی آمار جوانان شاغل افزایش یابد.
وی با بیان این که، بازار منطقه تشنه محصولات کیفی کشاورزی مازندران است، اضافه کرد: بهرهمندی از ظرفیت دانش بنیان تولیدات محصولات کشاورزی این استان را کیفیت خواهد داد.
استاندار مازندران اظهار داشت: همه این تلاشها سبب شد که رکود اقتصادی مازندران بعد از ۱۰ سال به رشد اقتصادی تبدیل شود و در سال گذشته، این استان به رشد اقتصادی ۴.۱ درصد رسید.
حسینیپور بیان داشت: هدف گذاری رشد اقتصادی مازندران در سال جاری هشت درصد است که تاکنون به رشد اقتصادی حدود ۶ درصدی دست یافتیم.
وی با بیان این که، نرخ بیکاری در مازندران ۲ درصد کمتر از متوسط کشوری است، ادامه داد: با طرحهای اشتغال زایی که در مناطق مختلف استان به راه انداختیم آمار بیکاری بر مدار کاهش قرار گرفت.
استاندار مازندران اظهار داشت: در این دولت طرحهای بزرگی مثل سد هراز روند تکمیل آن شتاب گرفت و اعتبارات کلانی به این طرح های راهبردی تخصیص یافت و تلاش ها بر این است در دولت سیزدهم این طرح بزرگ تکمیل شود.
حسینی پور سفر شهرستانی خود به آمل را با ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی در امامزاده ابراهیم این شهر آغاز کرد.
در این سفر که با همراهی ۸۰ مدیر ارشد شهرستانی و استانی انجام شد بررسی مشکلات مردم و واحدهای تولیدی صنعتی در دستور کار قرار گرفت. حضور مدیران در روستاهای آمل به خصوص مناطق کم برخوردار از جمله اهداف سفر شهرستانی استاندار مازندران به آمل اعلام شد.
بازدید از شهرک صنعتی نمایشگاه داران اتومبیل، شهرک صنعتی جمشید آباد برای افتتاح و کلنگ زنی چند طرح زیر ساختی، حضور در جمع مردم روستای بلیران، دیدار با اقشار مختلف مردم، تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و در نهایت جلسه شورای اداری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی پایان بخش این سفر بود.
شهرستان آمل دارای ۴۳۰ هزار نفر جمعیت، پنج بخش ۶ شهر و نیز یکی از صنعتی ترین شهرستان های مازندران محسوب می شود.
نظر شما