۵ دی ۱۴۰۲، ۸:۴۹
کد خبرنگار: 2743
کد خبر: 85333568
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

لرستان رتبه سوم کشور را در طرح "شهریاران" کسب کرد

خرم آباد - ایرنا - دستیار استاندار لرستان در امر مردمی سازی دولت گفت: ۱۰ هزار و ۳۰۱ ایده و اقدام توسط مردم استان در طرح ملی "شهریاران" ثبت و رتبه سوم کشوری در این طرح کسب شده است.

مهرداد لک روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از ابتدای آذرماه همزمان با آغاز ثبت ایده ها در طرح ملی شهریاران به مدت یک ماه، مشارکت لرستانی ها در تمامی شهرستان های استان برای ثبت ایده ها و اقدامات، خیره کننده بود.

وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح استاندار لرستان، ۳۲ مدیرکل و ۱۲ فرماندار برای مشارکت مردم فراخوان عمومی دادند افزود: شهرستان دلفان با سه هزار و ۶۶۰ ایده، کوهدشت با سه هزار و ۵۸۵ و دوره چگنی با یکهزار و ۱۶، به ترتیب بیشترین ایده و اقدام را در سامانه ثبت کرده اند و پس از آنها سلسله با ۶۳۵ و بروجرد با ۵۹۲ ایده و اقدام ثبت شده رتبه های چهارم و پنجم را دارند.

لک با بیان اینکه طرح ملی شهریاران از ۲۸ مرداد در اولین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت با حضور رییس جمهور رونمایی و اول آذرماه به استان ها ابلاغ شد عنوان کرد: مرحله بعدی این طرح، ثبت ایده و اقدام در سامانه شهریاران توسط‌ جوانان و از ۲ تا ۱۰ دی ماه در حال انجام است.

وی یادآور شد: برآورد می شود ۲۰ درصد موارد مطرح شده مربوط به مشکلات مردم باشد که درخواست های این افراد از طریق سامانه "سامد" ریاست جمهوری و استانداری بررسی خواهد شد.

وی تصریح کرد: ایده ها و اقداماتی به مرحله داوری راه می یابند که نقش دولت به عنوان تسهیلگر، مانع زدا، پشتیبان و حامی، نقش حلقه های میانی را برای ایجاد ظرفیت و همچنین نقش مردم را به خوبی مشخص کرده باشند.

دبیر رویداد ملی شهریاران در لرستان با اشاره به اینکه درصدی از موارد نیز به داوری نهایی راه می یابند عنوان کرد: داوری نهایی متشکل از یک مسوول دولتی، یک نفر به نمایندگی از حلقه های میانی، ۲ نفر از نخبگان و اندیشه ورزان مردمی سازی و یک نفر هم به نمایندگی از نیروهای مردمی است.

لرستان رتبه سوم کشور را در طرح "شهریاران" کسب کرد

لک ادامه داد: در داوری نهایی آنچه اهمیت دارد اولویت یابی صحیح مشکل، خلاقیت و نوآوری، تعمیم پذیری و قابلیت تکثیر، امکان سنجی فنی و اجرایی برای ایده ها، حل مساله و اثربخشی برای اقدامات است.

وی با اشاره به پنج محور ارزیابی عنوان کرد: نقش دولت، حلقه های میانی، فعالان و گروه های مردمی، مقیاس راهکار و کیفیت راهکار پنج محور در نظر گرفته شده برای انتخاب ایده ها و اقدامات برتر است که هرکدام از آنها نیز سه تا پنج شاخص دارند که برترین ایده و اقدام تجلیل و در مرحله بعدی به انعقاد تفاهم نامه می رسد.

وی افزود: در فاز دوم اجرای طرح شهریاران به مدارس ورود کرده و از دانش آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم خواسته ایم چنانچه به عنوان شهریاران نوجوان راهکارها و پیشنهاداتی برای مسایل آموزش و پرورش دارند نسبت به ثبت ایده ها و اقدامات خود اقدام نمایند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha