اعمال مشوق‏‌های ۱۹ گانه در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی استان اردبیل

اردبیل - ایرنا - معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل از اعمال مشوق‌های ۱۹ گانه در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی در این استان خبر داد.

محمد زارع حسین‌زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اعطای یک طبقه‌ تشویقی نسبت به تراکم مجاز طرح مصوب، تسهیل در ضوابط پارکینگ، کاهش فضای آزاد، عدم احتساب بالکن و تراس در محاسبه‌ تراکم ساختمانی از جمله مشوق‌های نوسازی بافت‌های فرسوده در استان است.

وی افزود: علاوه بر این و بر اساس اعلام شهرداری اردبیل، مالکان بافت‌های فرسوده شهری می‌توانند قطعات ۱۰۰ متر را با تمام عرصه، بالای ۱۰۰ متر تا ۲۰۰ متر را با ۱۲ متر فضای آزاد و بالای ۳۰۰ متر را با فضای آزاد ۱۵متر بسازند.

زارع حسین‌زاده ادامه داد: همچنین بر اساس اعمال مشوق‌های بازآفرینی در صورت تجمیع چند بنا، در کنار تخفیف ۵۰ درصدی صدور پروانه، ۲ طبقه‌ تشویقی برای مالکان در نظر گرفته شده است.

معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه بافت‌های فرسوده شهری نیازمند ساماندهی است، گفت: اجرا و راه‌اندازی شبکه فاضلاب، احداث مدرسه، مرکز جامع سلامت و کلانتری در حاشیه شهرهای استان و دارای بافت‌های فرسوده مورد توجه قرار گرفته و با تخصیص اعتبارت لازم این طرح‌ها به تدریج اجرا می‌شود.

افزایش ۳۵ درصدی صدور پروانه ساختمانی در بافت‌های فرسوده

وی در ادامه روند نوسازی و بازسازی بافت‌های فرسوده در استان اردبیل را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: برای احیا و بازسازی واحدهای فرسوده شهری در این استان تسهیلات کم‌بهره اختصاص داده می‌شود و متقاضیان می‌توانند تسهیلات مورد نظر را از بانک‌های عامل دریافت کنند.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل از افزایش ۳۵ درصدی صدور پروانه ساختمانی در بافت‌های فرسوده استان خبر داد و گفت: برای نوسازی بافت‌های فرسوده شهری در اردبیل سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و در شهرستان‌های دیگر هم سه میلیارد ریال تسهیلات با سه سال دوران مشارکت ، بازپرداخت ۱۰ ساله و سود مشارکت ۹ درصد از سوی بانک‌های عامل پرداخت می‌شود.

به گزارش ایرنا ، بیش از ۳۰ درصد جمعیت استان اردبیل در بافت ناکارآمد و سکونت‌گاه‌های غیررسمی زندگی می‌کنند به طوری که در اردبیل ۲۰ سکونت‌گاه ، در مشگین‌شهر ۱۲ سکونت‌گاه ، در پارس‌آباد ۱۱ و در خلخال هفت محله در قالب سکونت‌گاه غیررسمی شناسایی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha