سعید کرمی روز پنجشنببه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی با توجه به حمایت های خود، چتری حمایتی بر سر روستاییان، کشاورزان و عشایر گشوده و مزیتی فراهم کرده است تا این قشرها برخلاف گذشته از مزیت هایی همچون دریافت تسهیلات بدون بهره،قابلیت انتقال این بیمه به دیگر صندوق ها، مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی و مستمری بازماندگان بهره مند شوند.
وی بیان کرد: علاوه بر کشاورزان، روستاییان و عشایر ساکنین شهرهای زیر ۲۰هزار نفر جمعیت از قبل رانندگان حمل و نقل،اعضای شرکت های فنی مهندسی، نظام مهندسی بخش کشاورزی وکارگران فصلی و ساختمان زنان سرپرست خانوار و دارندگان کارت میراث فرهنگی نیز با تحویل مدارک وتشکیل پرونده و ثبت نام در سامانه بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان و عشایر با پرداختد تنها پنج درصد حق بیمه عضو این صندوق شوند و از مزایای مهم بهره مند شوند.
کرمی تصریح کرد: تمامی روستاییان و عشایر و کشاورزان غیرساکن که بالای ۱۸ سال سن دارند، میتوانند با مراجعه به کارگزاریها خودشان را تحت پوشش این صندوق قرار دهند تا بتوانند در زمان تهدید معیشت خانواده با عزت و کرامت از مزیتهایی که صندوق فراهم کرده است، استفاده کنند.
وی افزود: طرح های متفاوتی برای پرداخت هزینه بیمه وجود دارد که با مراجعه به کارگزاران در روستاها می توانند از مزایای آن به نحو احسن استفاده کنند.
مدیر بیمه صنوق اجتماعی کشاورزان، روستائیان وعشایر استان اضافه کرد: این نهاد با برپایی میز خدمت در شهرستانهای مختلف علاوه بر اطلاعرسانی، آگاهیبخشی اهداف و مزایای این صندوق را برای جامعه هدف تشریح می کند.
کرمی با اشاره به برپایی میز خدمت در شهرستان کهگیلویه افزود: اعتمادسازی نفش مهمی در آگاه سازی و جلب نظر مردم برای برخورداری از این صندوق دارد.
به گزارش ایرنا، ۳۰ هزار نفر از جمعیت ۷۲۶ هزار نفری این استان زیر پوشش بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر قرار دارند.
۲۶ کارگزار در بخشداریها و فرمانداریها مستقر هستند تا افراد بالای ۱۸ سال و زیر ۵۰ سال را تحت پوشش بیمه قرار دهند تا از سه مزیت بازنشستگی، از کارافتادگی و مستمری بازماندگان بهرهمند شوند.
صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال ۱۳۸۴ با مصوبه هیات دولت و به منظور حمایت از روستائیان و عشایر و کشاورزان در ایران تاسیس شد و به تبع آن در استان کهگیلویه و بویراحمد فعالیت خود را آغاز کرد
نظر شما