به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، محمد باقر الفت روز پنجشنبه در اجلاسیه "اندیشههای قضایی مقام معظم رهبری" اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی، توسعه دادرسی های الکترونیک، برگزاری دادگاه های آنلاین و اصلاح ساختار قضایی می توان در شرایطی که حجم ورودی پرونده ها روز به روز بیشتر می شود، به سمت دادرسی عادلانه حرکت کرد.
وی اضافه کرد: پژوهشگاه قوه قضاییه در راستای رفع دغدغههای مقام معظم رهبری در سال جاری با بهره گیری از نظرات اساتید و قضات با تجربه در حال برگزاری اجلاسیه ای است که می تواند بخشی از کمبود ها و نواقص دستگاه قضا را با نگاه کارشناسی بررسی و رفع کند.
الفت با بیان اینکه پیشرفت کشور بدون قوه قضاییه مقتدر امکان پذیر نیست، اظهار کرد: عملکرد قوه قضاییه در تمام شئون جامعه تاثیرگذار بوده و قطعا برای تحقق این مهم با توجه به شرایط فعلی باید زمان زیادی را صرف کرد تا بتوانیم به نقطه هدف مطلوب دست یابیم.
معاون قوه قضاییه تصریح کرد: در راستای تحقق اقتدار بیشتر قوه قضاییه، فرمایشات ۲۰ ساله رهبر معظم انقلاب استخراج شده و دغدغههایی که باید در این قوه اصلاح شود را برای عملیاتی کردن به کار بستهایم.
الفت تصریح کرد: مقام معظم رهبری در موضوع قضات بر بکارگیری نیرو های فوق العاده و با تجربه تاکید دارن و به همین جهت ما نیز موظف هستیم در گزینش کارکنان به خصوص قضات دنبال انسان های مستعد، انقلابی، علاقهمند و خستگی ناپذیر باشیم.
این مسوول قضایی در کشور هدف پژوهشگاه قوه قضاییه را اجرای دقیق فرامین رهبری دانست و خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه مطالعات پژوهشگاه باید فعال شده و در منظومه رهبری حرکت کند، از حضور کارکنان ایده پرداز و افراد فرصت سنج استفاده کردیم.
در پایان این مراسم از قضات برگزیده در زمینه آرا برتر نیز تجلیل گردید.
گفتنی است اجلاسیههای استانی" اندیشه های قضایی مقام معظم رهبری" از سوی پژوهشگاه قوه قضایی در استان های کشور در حال برگزاری بوده و اجلاسیه نهایی نیز بهمن ماه سال جاری به صورت کشوری در تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما