پانتهآ رمضاننژاد روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: چهارمحال و بختیاری همواره یکی از استانهای فعال و پیشرو در اهدای عضو است و در بسیاری از سالها عملکرد بسیاری خوبی از خود برجای گذاشته است.
وی ادامه داد: امسال نیز ۲۰ عمل اهدای عضو در استان به ثبت رسیده در حالی که در سال گذشته تنها هفت مورد اهدای عضو در استان به ثبت رسیده بود.
مسوول فراوری اعضا دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری همچنین از انجام هشت عمل پیوند کبد در استان خبر داد و گفت: با فعال شدن بخش پیوند کبد در استان از ابتدای امسال، تاکنون هشت مورد پیوند کبد در استان انجام شده که تمامی این عملها موفقیتآمیز بوده است.
رمضاننژاد با بیان اینکه در حال حاضر ۸۰ بیمار در صف انتظار پیوند کبد و کلیه قرار دارند، تصریح کرد: اگرچه اهدای عضو برای خانوادهها سخت و دردناک است اما فرهنگسازی انجام شده سبب گرایش بیشتر خانوادهها به این امر خداپسندانه شده است و امید میرود در ادامه نیز این امر تقویت شود.
وی افزود: به منظور ترویج فرهنگ خداپسندانه اهدای عضو، علاقهمندان میتوانند با مراجعه حضوری به بیمارستان کاشانی شهرکرد و یا با تکمیل فرم عضویت در خانواده بزرگ اهداکنندگان عضو در سایت دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد به آدرس WWW.SKUMS. AC.IR اقدام کنند.
مسوول فراوری اعضا دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری در عین حال تاکید کرد رضایت خانوادهها در امر خداپسندانه اهدای عضو شرط لازم و اساسی است.
به گزارش ایرنا، سالانه بین پنج تا هشت هزار نفر در کشور دچار مرگ مغزی میشوند که در ۳۶ درصد موارد، تیمهای پیوند عضو موفق به جلب رضایت خانوادهها میشوند و این در حالی است که در چهارمحال و بختیاری از هر سه خانواده ۲ خانواده برای اهدای عضو بیمار خود اعلام رضایت میکند.
بخش پیوند کبد بیمارستان آیتالله کاشانی شهرکرد به عنوان تنها بخش پیوند در غرب کشور در دولت سیزدهم و در اواخر سال ۱۴۰۱ افتتاح شد و مجهز به امکانات و نیروی انسانی متخصص و فوق تخصص با توانمندیهای خاص علمی است.
نظر شما