به گزارش ایرنا حجتالاسلام علی رضایی روز شنبه در اجتماع مردم کرمان در مراسم سالروز حماسه ۹ دی- روز بصیرت و میثاق امت با ولایت- با اشاره به فتنه سال ۸۸ و در بررسی این اتفاق افزود: باید در بررسی این موضوع بیان کنیم عاملان این فتنه چه کسانی بودند و اینکه چرا میخواستند آب را گل آلود کنند و از آن ماهی بگیرند یا چرا کلمات باطل را در ظاهری زیبا به مردم ارائه میکردند.
وی با اشاره به اینکه در روز نهم دی ماه مردم عهد مجدد با آرمانهای امام و رهبری بستند و در این روز حماسه آفریدند تصریح کرد: در این روز مردم سراسر کشور به صورت گسترده در دفاع از انقلاب احساس تکلیف کردند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان با اشاره به اینکه در فتنه ۸۸ دولت اصلاحات و محمد خاتمی رییس جمهور سابق کشور به دنبال این بودند که ملت را از رهبری جدا کنند، اظهارداشت: فتنه گران در آن سال میخواستند امت را از امامت جدا کنند تا طرح هایی مانند جامعه مدنیت را اجرایی سازند.
وی با اشاره به اینکه برای بررسی فتنه سال ۸۸ باید اتفاقات سالهای گذشته آن را نیز بررسی کرد، به رویدادهای سال ۷۸ نیز اشاره کرد و افزود: فتنه ۸۸ از ۱۰ سال قبل آغاز و نقشه آن کشیده شده بود تا بتوانند به واسطه کودتای مخملی و در بستر انتخابات حاکمیت را تغییر دهند.
رضایی در ادامه به چند مورد از کودتاهای مخملی سراسر جهان که توسط دولت های غرب اجرایی شده بود اشاره کرد و افزود: رهبر انقلاب نیز در اولین سخنرانی خود بعد از فتنه ۸۸ اعلام کردند آنان (دشمنان) خیال کردند ایران گرجستان (از کشورهایی که در آن کودتای مخملی اتفاق افتاده است) است.
وی ضمن مرور رویدادهای سال ۷۸ به زمینههای این اتفاق نیز اشاره کرد و افزود: در این سال ذکر شده به کوی دانشگاه حمله شد که متاسفانه تعدادی از خوابگاههای دانشگاه تهران غارت و دانشجویان مورد اذیت و آزار قرار گرفتند که این اتفاقات عاملی شد تا آنان که عقده و کینه نسبت به انقلاب داشتند به صحنه آمدند و شعارهای علیه نظام دادند و در این رویداد یکی از جامعه روحانیت(عبدالله نوری) و یکی از دانشگاه(مصطفی تاجزاده)وسط میدان سخنرانی کردند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان با اشاره به اینکه هر نیرویی که در انقلاب اثرگذار است همان نیرو میتواند علیه این انقلاب ایستادگی کند، تاکید کرد: با توجه به اینکه علما در این انقلاب پیشتاز بودند دشمن بنا دارد با عمامه به سرها مقابل نظام بایستاد زیرا غیر از این راهی ندارد.
برملاشدن فتنه ۸۸ تفضل خدا بود
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه برملاشدن فتنه ۸۸ تفضل خدا بوده است، تاکید کرد: فتنهگران سه نشانه دارند، مشهوریت، محبوبیت و غرور و از خودراضی بودن را دارند که کروبی و موسوی اینگونه بودند.
تلاش دشمن در اجرای کودتاهای مخملی
رضایی با اشاره به اینکه در تمامی کودتاهای مخملی افرادی که نیات دشمنان را اجرایی می کردند از مسئولان گذشته آن کشورها بودند، به اتفاقات سال ۸۸ نیز اشاره کرد و گفت: دشمنان در ایران هم نخستوزیر زمان امام(ره) را برای این اتفاق انتخاب کرده بودند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان با اشاره به اینکه در این فتنه رنگ سبز را که نماد شیعیان است بهعنوان نماد فتنه انتخاب کردند، اظهارداشت: باید پرسید نشستهای آنها با سران آمریکا و غرب از چه جهت بوده است.
وی با اشاره به اینکه در تمام کودتاهای مخملی به بهانه تخلف در انتخابات مردم را به میدان آوردند، به اجرایی کردن این اتفاق در ایران توسط فتنهگران اشاره کرد و افزود: در ایران اسلامی موضوع عنایت امام زمان (عج) و ولایت نایب برحق ایشان و از طرفی مردم فداکار و ایثارگر همیشه وجود دارد.
شهید سلیمانی سرباز رهبری
رضایی در ادامه با اشاره به اینکه شهید سلیمانی هم شهرت داشت و هم محبوب مردم بود اما خودش را سرباز مقام معظم رهبری میدانست، تصریح کرد: سران فتنه آنقدر از حمایت آمریکا مطمئن بودند که تمام پلهای پشت سر خود را خراب کردند؛ این آقایان به خیال واهی خود فکر میکردند نظام سقوط میکند.
وی با اشاره به اینکه در جریان فتنه ۸۸ بعضی از خواص با وجود محبوب و مشهور بودن از امام امت و انقلاب جدا شدند، تاکید کرد: اولین کسی که بذر ناامیدی را در سال ۸۷، یکسال مانده به انتخابات ۸۸ در کشور کاشت متاسفانه مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی بود و در مصاحبه با روزنامه ای گفته بود که " نگران آرای مردم در انتخابات" هستیم و سپس کمیته صیانت از آرا را تشکیل دادند.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفان با اشاره به اینکه این تجمع برای حمایت از غزه هم هست و ما امروز غصهدار غزه هستیم که شب و روز در حال کوبیده شدن است؛ تاکید کرد: اگر حماس در غزه با عزت بیرون بیاید آبرویی برای آمریکا و اسرائیل باقی نخواهد ماند.
رضایی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم خوزستان و کرمان به چند مورد از این فرمایشات نیز اشاره کرد و گفت: ایشان در سخنانشان به هویت عمیق فرهنگی، نخبه پروری و نجابت اخلاقی مردمان دیار کریمان اشاره کردند.
نظر شما