ارزیابی صلاحیت عوامل اجرایی پروژه‌های راهسازی توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی

تهران- ایرنا- معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر صیانت از سرمایه‌های ملی در حوزه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، گفت: ناظران پروژه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل از سال ۱۴۰۴ به ارائه گواهی صلاحیت مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ملزم خواهند شد.

به گزارش ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «خیراله خادمی» با تأکید بر صیانت از سرمایه‌های ملی در حوزه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، بر ارزیابی صلاحیت فنی و ارتقای دانش ناظران و عوامل اجرایی پروژه‌های راه‌سازی توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تاکید کرد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل گفت: هزینه‌های پنهان پروژه‌های عمرانی توسط عواملی تحمیل می‌شوند که هیچ‌گاه پاسخ‌گو نیستند و ضعف دانش فنی این عوامل، باعث طراحی نامناسب، کیفیت پایین اجرا، هدر رفت بیش از ۳۰ درصد منابع پروژه و کاهش طول عمر زیرساخت‌ها می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت احیای نظام‌نامه حرفه‌ای کردن مشاغل بخش حمل‌ونقل ابلاغی توسط شورای عالی فنی و امور زیربنایی، ادامه‌داد: با توجه به جایگاه حاکمیتی، مأموریت و شرح وظایف مرکز تحقیقات، انتظار می‌رود مرکز در یک برنامه‌ریزی ۲ ساله نسبت به ارزیابی صلاحیت و ارتقای دانش فنی ناظران پروژه‌های شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل اقدام کند. همچنین با همکاری نظام فنی و اجرایی کشور، نسبت به الزامی شدن آموزش و ارتقای دانش فنی سایر عوامل اجرایی پروژه‌ها، همت گمارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین ساخت و استفاده از فناوری نوین در پروژه‌های عمرانی را منوط به الزام به‌کارگیری، آموزش و انتقال دانش فنی دانست و افزود: این شرکت از ورود هر نوع فناوری که به افزایش کیفیت، طول عمر و کاهش هزینه‌های ساخت و بهره‌برداری پروژه‌های راه‌سازی کمک کند، استقبال و حمایت می‌کند، اما باید ضوابط و دستورالعمل‌های به‌کارگیری آن فناوری توسط مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی تدوین و توسط نظام فنی و اجرایی تصویب و ابلاغ شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha