نقش مداخلات احتمالی منطقه‌ای در تغییرات بارندگی کشور بررسی می‌شود

تهران -ایرنا- نقش مداخلات احتمالی منطقه ای در تغییرات بارندگی کشور در قالب سمیناری علمی مورد بررسی کارشناسان قرار می گیرد.

به گزارش ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، در پی ماموریت علی سلاجقه معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست به معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان درباره بررسی علل کم بارشی ها سال اخیر کشور، نخستین سمینار علمی با موضوع "نقش مداخلات منطقه ای احتمالی در تغییرات بارندگی کشور" با حضور متخصصان این حوزه توسط پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار محیط زیست برگزار می شود.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست پیرو حساسیت افکار عمومی در خصوص تغییرات اقلیمی و کم بارشی سالجاری و نیاز جدی به فعالیت پژوهشی و بررسی های تخصصی در این حوزه از مجتبی ذوالجودی، معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست که دارای سوابق گسترده در حوزه هواشناسی است، خواست تا با همکاری مرکز ملی تغییر اقلیم و پژوهشکده محیط زیست در مطالعه‌ای جامع و تخصصی علل کم بارشی ها را در سال اخیر بررسی کند.

به گزارش ایرنا، اواخر آذرماه تصویر جاده‌ای که به دل یک کوهستان منتهی شده و کوه‌هایی که بخشی از آنان خشک و بخشی سفیدپوش از برف است، پرسش هایی را در بین افکار عمومی درباره تفاوت بارش‌ها در ایران و ترکیه ایجاد کرد به طوری که بسیاری از کاربران ایرانی در فضای مجازی پرسیدند: چرا در ترکیه برف می‌بارد اما در ایران نه؟

رییس سازمان حفاظت محیط زیست ششم دی ماه در جمع خبرنگاران درباره ادعای محو شدن ابرهای باران زا بر فراز دریاچه ارومیه اظهار داشت: مرجع علمی تغییر اقلیم کشور و پژوهشکده محیط زیست را مکلف کردیم در یک بازه زمانی دو هفته ای با نشستی که با تمام دستگاه ها می گذارند مسائل مربوط به تغییر اقلیم و عواقبی که دارد را بررسی کنند؛ آن چه که در بحث دریاچه ارومیه مطرح می شود هم بررسی شود.

سلاجقه خاطر نشان کرد: در واقع هر کشوری روش های علمی خاصی را بر اساس تغییر اقلیم استفاده می کند، میانگین بارش در کشورهای همسایه هم نسبت به میانگین بلند مدت کاهش یافته است و تحت تاثیر شدید تغیرات اقلیمی قرار گرفتند اما اینکه جبهه هوایی بارانی و روی دریاچه ارومیه محو شود نیاز به بررسی علمی دارد اینکه گاز متانی که آنجا تولید می شود یا افزایش دما تاثیر دارد یا نه ، روی این مسائل کار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha