به گزارش خبرنگار ایرنا، "مصطفی حاجیرضایی" روز یکشنبه در نشست کمیته گردشگری دریایی استان بوشهر اظهار کرد: طرح گردشگری دریایی استان بوشهر با هدف افزایش ایمنی، حفاظت از جان مسافران، محیط زیست دریایی و پاکیزه نگه داشتن سواحل تدوین شده است.
وی بیان کرد: با توجه به مشارکت سازمانها و نهادهای مختلف در امر ساماندهی امور مربوط به این حوزه، کمیتهای متشکل از بالاترین مقامات اجرایی در سطح استان با عنوان ستاد اجرایی طرح ایجاد شده که متناظر با آن جلسات ستادی برگزار میشود.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در اجرای طرح تسهیل سفرهای دریایی، تلاش خواهد شد با بهرهگیری از تجارب سنوات گذشته، دانش تخصصی مجریان طرح و کاربست تمامی ظرفیتهای موجود، بستر مناسب جهت رضایت خاطر گردشگران دریایی فراهم شود.
حاجیرضایی ادامه داد: در تدوین طرح تسهیل سفرهای دریایی ویژه نوروز ۱۴۰۳، تعیین محدوده و مسیرهای تردد شناورهای هدف طرح، برگزاری نشست فنی تیم های عملیاتی و فعالان طرح، بازرسی و بازدید به منظور اطمینان از ایمنی محدوده و شناورهای طرح و صدور مجوز فعالیت و گواهینامه فنی و ایمنی معتبر برای شناورهای طرح به طور ویژه مورد توجه قرار گرفته است.
وی عنوان کرد: هشت ایستگاه مخابراتی، ۶ پایگاه جستجو و نجات با استقرار ۶ فروند شناور جستجو و نجات (۵ فروند قایق ناجی و یک فروند قایق سار) از جمله ظرفیت های اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در حوزه گردشگری دریایی است.
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر یادآور شد: پایگاههای جست و جو و نجات دریایی استان بوشهر در بنادر بوشهر، عسلویه، دیر، عامری، خارگ و دیلم استقرار دارند.
وی افزود: همچنین به منظور تسریع در اطلاعرسانی و پیشگیری از هرگونه تاخیر در پاسخ گویی به اضطرارهای دریایی، سامانه تلفنی ۱۵۵۰ بدون نیاز به پیش شماره در دسترس گردشگران قرار دارد.
نظر شما