به گزارش خبرنگار ایرنا احمد بلندنظر روز دوشنبه در جلسه کارگروه بهداشت و سلامت این شهرستان با محوریت اجرای طرح ملی ایمن سازی فلج اطفال اظهارکرد: مسئولان تمامی دستگاه ها امکانات خود از قبیل نیروی انسانی، خودرو و تجهیزات لازم را برای اجرای طرح ملی واکسیناسیون فلج اطفال در شهرستان جیرفت در اختیار مرکز بهداشت قرار دهند تا این مهم با موفقیت به انجام برسد.
وی افزود: طرح ملی فلج اطفال در سال های قبل با موفقیت انجام شده که دلیل آن مشارکت مردم و همکاری همگانی بوده است؛ وقتی حساسیت لازم در شهرستان ایجاد شود و مسئولان، رسانه ها و آحاد مردم کمک کنند، یک بسیج عمومی شکل می گیرد و خدمات دهی به مردم به خوبی انجام میشود.
فرماندار جیرفت با انتقاد از حاضر نبودن برخی مسئولان اداره ها در این جلسه بیان کرد: تنها با حضور مسئولان دستگاه های مرتبط قدرت برنامه ریزی در راستای اجرای مصوبات ستاد برای مجموعه فراهم میشود.
رییس مرکز بهداشت شهرستان جیرفت هم در این نشست گفت: این طرح با ۳۴۴ نفر در قالب ۱۶۷ تیم اجرایی می شود که ۱۳۸ تیم در روستا و ۳۹ تیم در شهر فعالیت میکنند.
دکتر علیرضا مقبلی افزود: طرح ملی واکسیناسیون فلج اطفال در ۲ مرحله از ۱۶ تا ۱۹ دی و از ۱۴ تا ۱۷ بهمن امسال در شهرستان جیرفت اجرا می شود.
وی افزود: همکاران در این طرح ١٩ هزار و ۹۷۰ نفر که ۱۷ هزار و ۲۴۱ نفر ایرانی و یک هزار و ۸۵۶ نفر اتباع افغانستانی هستند را علیه بیماری فلج اطفال واکسینه می کنند.
مقبلی یادآور شد: فلج اطفال (پولیو) بیماری خطرناکی است که از انسان به انسان سرایت می کند و فردی که به این بیماری مبتلا شود برای همیشه این بیماری همراه وی خواهد بود.
وی تاکید کرد: به دلیل سختگذر بودن برخی جاده ها و مناطق روستایی، برای اجرای طرح نیازمند خودروهای مناسب هستیم و امکان استفاده از خودرو سواری نیست.
به گزارش ایرنا در پایان این نشست مصوب شد ۱۵ خودرو وانت ۲کابین هر بار به مدت چهار روز تا پایان طرح در اختیار مرکز بهداشت قرار گیرد.
نظر شما