غزه گورستان صهیونیست‌ها

تهران – ایرنا – با ورود عملیات طوفان الاقصی به دهمین هفته خود، کشتار نزدیک به ۲۲ هزار فلسطینی و زخمی شدن ۵۶ هزار نفر دیگر، تنها دستاورد رژیم غاصب صهیونیستی در جنگ علیه نوار غزه بوده است، جنگی که در عین حال شاکله ارتش این رژیم را به هم ریخته و نوار غزه را به گورستان نظامیان صهیونیست تبدیل کرده است.

به گزارش ایرنا، هر چه از جنگ غزه می گذرد، دامنه تلفات و خسارت های وارده به صهیونیست‌ها نیز بیشتر می‌شود و هر چه زمان طولانی‌تر می‌گردد، خستگی و ترس نظامیان صهیونیست نیز بیشتر می شود.

جنگ نابرابر غزه در حالی وارد دهمین هفته خود شده که ارتش تا به دندان مسلح رژیم صهیونیستی هر روز به تلفاتش در این منطقه افزوده می شود به حدی که تیپ های مخصوص گولانی و چتربازان با دادن تلفات بسیار زیاد مجبور به عقب نشینی از نوار غزه شده اند؛ این دو تیپ در راس جنگ ارتش صهیونیستی در نوارغزه هستند، زیرا از حیث آموزشی و تجهیزات، بهترین و ستون فقرات نیروهای باصطلاح ویژه رژیم صهیونیستی هستند. در طی حدود دو ماه گذشته، تیپ گولانی متحمل ضربات سنگین به دست رزمندگان مقاومت شده به حدی که بنابر اعلام منابع صهیونیستی یک چهارم از نظامیانش را از دست داده و دهها نفر دیگر از این تیپ نیز زخمی یا معلول شده اند و خروج این تیپ که فرماندهان آن بارها از محو غزه سخن به میان آورده بودند، به مثابه شکست نظامی به ویژه با توجه به تلفات این تیپ در روزهای گذشته است.

ارتش رژیم صهیونیستی که از آغاز عملیات "طوفان الاقصی" به طور قطره چکانی هر روز اسامی شماری از کشته های نظامی خود را اعلام می کند، تا به امروز فقط به هلاکت ۴۸۵ نظامی خود به صورت رسمی اعتراف کرده و این در حالی است که منابع صهیونیستی آمار تلفات صهیونیست ها در جنگ زمینی غزه را چندین برابر این آمار می دانند.

با گذشت ۸۶ روز از جنگ غزه، حجم خودسانسوری نیز در ارتش رژیم صهیونیستی بسیار بالاتر رفته و خانوداه‌های نظامیان صهیونیست نیز از سرنوشت فرزندان اعزامی خود به نوار غزه اطلاع کمی دارند و بعضا یک خبرنگار و یا یک نظامی صهیونیست آماری ارایه می دهد و ولوله ای در سرزمین های اشغالی ایجاد می کند. همچون آماری که چند روز پیش یک افسر صهیونیست درباره کشته های این رژیم در نوار غزه افشا کرد.

این نظامی صهیونیست که اخیرا از جنگ غزه بازگشته در فیلمی که در شبکه و رسانه های مختلف منتشر شده با رد آمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، از هلاکت ۳ هزار نظامی صهیونیست و همچنین زخمی شدن ۱۱ هزار نظامی دیگر خبر می دهد، خبری که برخی از منابع صهیونیستی نیز آن را تایید کرده اند. باید گفت که کتمان آمار حقیقی شمار بالای تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ علیه غزه، به دلیل ترس از واکنش های بیشتر در سطح داخلی در سرزمین های اشغالی انجام می‌گیرد.

شمار تانک ها، خودروهای زرهی، نفربرها و بولدوزرهای منهدم شده صهیونیست ها در طول جنگ غزه نیز به ۸۲۵ دستگاه رسیده که آمار بسیار وحشتناکی برای صهیونیست ها می باشد؛ البته باید تعداد دهها خودرو و تانک انهدام شده صهیونیست ها در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله را نیز به آن افزود.

اشغالگران صهیونیست تا به امروز پنج لشکر خود را در قالب نیروهای ویژه (همچون گولانی و چتربازان)، پیاده، لشکرهای زرهی (تانک های مدرن و نفربرها) و نیروهای پشتیبانی و احتیاط را با استعداد بیش از ۳۰۰ هزار نظامی به جنگ در غزه اعزام کرده اند که با خروج تیپ گولانی و گردان هایی از چتربازان و برخی گردان های های زرهی، فضا برای رزمندگان مقاومت بیشتر فراهم شده تا نظامیان متجاوز باقی مانده را راحت تر و بیشتر هدف قرار دهند.

غزه، گورستان صهیونیست ها

سران سیاسی و نظامی تل آویو بر سر دوراهی

با وجود گذشت ۸۶ روز از یورش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی و مراکز درمانی و آموزشی غزه و شهادت نزدیک به ۲۲ هزار فلسطینی و جنایات فراوان صهیونیست ها، سران سیاسی و نظامی تل آویو به هیچ یک از اهداف اعلامی خود در این منطقه دست نیافته اند. (با آغاز عملیات طوفان الاقصی و یورش وحشیانه صهیونیست ها به نوار غزه، رژیم صهیونیستی از بین بردن مقاومت فلسطین و آزادی اسرای خود را هدف عملیات زمینی در غزه اعلام کرده بود) از این رو برخی از مقامات رژیم صهیونیستی، رسانه ها و ساکنان سرزمین های اشغالی خواهان پایان جنگ علیه غزه شده اند که دلیل اصلی آن مقاومت جانانه رزمندگان فلسطینی در نوار غزه و همراهی بی نظیر جنبش های مقاومت منطقه همچون حزب الله لبنان، انصارالله و ارتش یمن و مقاومت عراق با مردم غزه در ۱۲ هفته اخیر بوده است.

با گذشت ۱۲ هفته از جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه و به ویژه با آغاز عملیات زمینی نظامی ارتش این رژیم در این منطقه، روز به روز بر تلفات صهیونیست ها نیز افزوده شده و رزمندگان مقاومت فلسطین با اجرای شیوه های مختلف جنگ شهری و پارتیزانی تلفات زیادی به نظامیان صهیونیست و به ویژه نظامیان تیپ های مخصوص این رژیم وارد کرده اند و در عین حالی که نظامیان ارتش اسراییل را با تلفات سنگین مواجه کردند، با اقدام خود سران نظامی و سیاسی تل آویو را لای منگنه و سردرگمی گذاشتند.

در همین زمینه چند روز پیش روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» با اشاره به حملات گسترده نیروهای مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست در نوار غزه، نوشت، «با وجود کنترل میدانی نوار غزه، ارتش(رژیم صهیونیستی) همچنان با هسته های کوچکی از (مبارزان) حماس درگیر است.

روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» نیز با اشاره به شکست کابینه «بنیامین نتانیاهو» در رسیدن به دو هدف اعلامی تل آویو در نابودی حماس و آزادی اسرای صهیونیست، پیش بینی کرد که در پایان جنگ علیه غزه، رئیس ستاد ارتش رژیم اسرائیل استعفا کرده و مسئولیت شکست را می پذیرد.

«یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز چند روز پیش، در دیدار با مقامات امنیتی و نظامی این رژیم، در پاسخ به این سئوال که چرا جنگ علیه غزه تاکنون بی نتیجه بوده است، آنها را به صبوری توصیه کرد.

«ایهود اولمرت» نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی نیز تاکید کرده که جنگ در غزه باید فورا متوقف شود و هرچه سریعتر از شر نتانیاهو خلاص شد.

وی با تاکید بر این که بنیامین نتانیاهو باید می دانست که امکان دستیابی به اهداف اعلام شده توسط وی در غزه وجود ندارد، افزود: "بی بی" شیوه دروغ، حیله‌گری و نمایش سیاسی را در پیش گرفته است، او مجسمه و تبلور دروغ است؛ اکنون مشخص شده که هیچ شانسی برای دستیابی به اهداف و پیش بینی های نتانیاهو در غزه وجود ندارد.

وی همچنین تصریح کرد که اگر اسرائیل بخواهد این جنگ را با لیستی بلند از نظامیان اسیر کشته شده به پایان برساند، نمی توانیم خودمان را ببخشیم؛ اگر نتیجه اینگونه شود، فروکشیدن احمق ها از تخت نخست وزیری نیز جبران این شکست را نخواهد کرد.

اولمرت هشدار داد که اکنون وقت تصمیم گیری است، یا باید جنگ را تمام کنیم و اسیرانمان زنده بازگردند و یا مجبور به توقف جنگ شویم درحالی که همه اسیران ما کشته شده باشند؛ در هر حال باید ابزاری برای حذف نتانیاهو و بن گویر وزیر امنیت داخلی از کابینه بیابیم.

شلومو بن عمی" وزیر پیشین امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز اعتراف کرد: اسرائیل نمی تواند در جنگ حماس به پیروزی دست یابد و آن را شکست دهد.

وی افزود: از زمان پایان جنگ جهانی دوم تاکنون، کشورهای دارای ارتش های منظم، نتوانسته اند در جنگ های نامتقارن بر گروه های مسلح پیروز شوند.

بن عمی تاکید کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و جمعیتی نوار غزه، هیچ ارتشی هر چند مجهز از نظر نظامی و فناوری، نمی تواند بر جنبش حماس پیروز شود همانطور که آمریکا در ویتنام و افغانستان و شوروی در افغانستان شکست خوردند.

به گفته بن عمی، آمریکا و شوروی سابق توانستند جنگ را به مدتی طولانی ادامه دهند، ولی اسرائیل حتی توان ورود به جنگ طولانی مدت را نیز ندارد.

وی با رد این موضوع که جنبش حماس عملیات «طوفان الاقصی» را به خاطر عوامل و انگیزه های غیرواقعی آغاز کرد، گفت: حماس از طریق این عملیات، دستاوردهای راهبردی کسب کرد که از جمله آن ها بازگرداندن مجدد موضوع فلسطین به راس اولویت های جامعه جهانی، منحرف کردن مسیر عادی سازی روابط میان اسرائیل و برخی کشورهای عربی، مجبور کردن اسراییل به تکیه بی سابقه بر کمک های نظامی آمریکا برای جلوگیری از گسترده تر شدن جنگ و کشیده شدن آن به دیگر جبهه ها بود.

وزیر پیشین امنیت داخلی رژیم صهیونیستی افزود: جنبش حماس توانست با عملیات خود (طوفان الاقصی)، جایگاه اصلی را در میان جنبش های ملی برای آزادسازی فلسطین کسب کند.

بن عمی در عین حال پیش بینی کرد که حماس در پایان این جنگ بتواند همه اسیران فلسطینی را از زندان های رژیم صهیونیستی آزاد کند.

«هلیل شوکن» نویسنده صهیونیست نیز از رژیم صهیونیستی خواست به شکست در مقابل حماس اعتراف کند.

وی در مقاله ای در روزنامه «هاآرتص» نوشت: (در جنگ علیه غزه) پیروز نخواهیم شد، حتی اگر با هم متحد شویم، ما در هفتم اکتبر در این نبرد شکست خوردیم.

شوکن اضافه کرد: هر روز که عملیات زمینی در غزه ادامه یابد، شکست و ناکامی اسرائیل عمیق تر می شود؛ وضع اسرائیل پس از این جنگ بسیار بدتر از قبل از آن خواهد بود.

«گیورا زالتز» رئیس شهرک های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی (الجلیل) هم با تاکید بر این که امنیت رژیم اسرائیل درهم شکسته و در مقابل حزب الله و حماس، بازدارندگی ایجاد نشده است، گفت:

سیستم اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی باید به خاطر شکست مقابل حزب الله و حماس، منحل و از نو ایجاد شود. حزب الله احساس می کند که در جبهه شمالی دست برتر را دارد و می تواند حمله ای بزرگتر از حمله ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) انجام دهد.

گرشون هکوهین سرلشکر ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و معاون پیشین رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی هم با تاکید بر این که "حماس دارای یک ارتش منحصر بفرد است" تصریح کرد: کابینه «بنیامین نتانیاهو» حتی اهداف جنگ غزه را نمی‌داند و تداوم جنگ با آن (مقاومت غزه) محال است.

اسحاق بریک دیگر سرلشکر ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی نیز با تمجید از استحکام تونل‌های حماس گفت: صحبت‌های ارتش اسرائیل و تحلیلگران را باور نکنید. هیچ راه حلی برای تونل‌های حماس وجود ندارد. تعداد نیروهای حماس که به دست نیروهای ما کشته شده‌اند، بسیار کم هستند. آنطور که سخنگوی ارتش و تحلیلگران ادعا می‌کنند بیشتر جنگ رو در رو انجام نمی‌شود. بیشتر کشته و مجروحان ما به خاطر بمب‌ها و موشک‌های ضد زره حماس هستند که آن‌ها را هدف قرار داده‌ است.

وی افزود: کاملا واضح است که سخنگوی ارتش و مسؤولان ارشد امنیتی و نظامی می‌خواهند جنگ را به عنوان یک پیروزی بزرگ به تصویر بکشند. ایجاد تصویر پیروزی قبل از اینکه حتی به تحقق اهدافمان نزدیک شویم، ممکن است بسیار آسیب زننده باشد.

بریک اعتراف کرد که «نابودی تونل‌های حماس سال‌ها طول خواهد کشید و منجر به کشته شدن تعداد زیادی از اسرائیلی‌ها می‌شود. افسرانی که در غزه می‌جنگند گفته‌اند هرگز ممکن نیست مانع این شد که حماس جنبش خود را بازسازی کند».

«یائیر گولان» معاون سابق رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی و عضو کنست نیز به شدت عملکرد «یوآف گالانت» وزیر جنگ و روند نبرد در غزه با رزمندگان مقاومت منتقد بوده و اعلام کرده که «فرزندان ما در جنگ کشته می شوند، بدون اینکه دستاوردی یا حتی اهداف روشنی در جنگ داشته باشیم. چاره ای از دست یابی به توافق با حماس یا هر بازیگر دیگری نیست».

این ژنرال رژیم صهیونیستی در تحلیل خود از صدمات جنگ علیه غزه، هزینه این جنگ برای اسرائیل را بسیار سنگین دانسته و تاکید کرد، «آنچه مرا آزار می‌دهد، خود جنگ نیست، بلکه گرفتاری در باتلاق است».

وی این سئوال را مطرح کرده که «آیا ما در جنگ دستاورد مشخص و پیشرفت داشته‌ایم؟ در حال حاضر من چیزی مشاهده نمی‌کنم. تحرکات نظامی فعالی که در آن شمار زیادی تیپ و لشکر هستند در نهایت نمی‌دانم سرانجامش چه خواهد شد».

غزه، گورستان صهیونیست ها

اذعان رسانه های صهیونیستی به گیر افتادن نظامیان صهیونیست در باتلاق غزه

هر روز که آمار کشته های نظامیان صهیونیست در جنگ علیه غزه حتی به صورت قطره چکانی اعلام می شود و رسانه های صهیونیستی نیز به رغم این که محدودیت های فراوانی در انتشار اخبار این جنگ دارند، اما اذعان آنها در فرو رفتن در باتلاق غزه برای نظامیان صهیونیست قابل توجه و تامل است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت احرونوت» در مطلبی نوشت که حماس با بهبود شیوه های جنگی خود، باعث افزایش تعداد کشته ها و زخمی های ارتش رژیم صهیونیستی شده است.

در این گزارش با اشاره به این که گزارش هایی از محورهای مختلف جنگی در غزه درباره استفاده از تک تیراندازها علیه نظامیان ارتش اسرائیل منتشر شده و به نظر می رسد حماس صبر بسیاری در میدان از خود نشان می‌ دهد، آمده است: حماس شیوه های جنگی خود را بهبود ‌بخشیده است؛ موضوعی که منجر به افزایش تعداد کشته ‌ها و زخمی ‌ها در صفوف ارتش اسرائیل شده است.

کانال ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی اعلام کرده که ارتش (اسراییل) آماده پایان دادن به عملیات زمینی در غزه طی چند هفته است و مرحله سوم، شامل کاهش تعداد نظامیان، ایجاد منطقه حائل و تداوم حملات متمرکز است.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز نوشت: ارتش اسرائیل عملا بر خلاف آنچه تصمیم گیرندگان درباره جنگ غزه و عملیات زمینی اعلام می‌کنند در مرحله سوم عملیات قرار دارد. مراکز مختلف فرماندهی در حال حاضر برای یک تغییر عمده در ژانویه آماده می‌شوند و این تغییرات به بازاستقرار صدها هزار نظامی ذخیره به سبب بار سنگین بر اقتصاد، نظامیان و خانواده های آنهاست.

این رسانه فاش کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در عین حال به دنبال مرخص کردن شماری از نظامیان ذخیره است.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از برخی منابع خود گزارش داد که طرف‌های میانجی گر میان این رژیم و حماس دریافته‌اند که زمان برای آتش‌بس (با مقاومت غزه) رو به اتمام می باشد و حماس آماده جنگی طولانی مدت است.

منابع مذکور که این رسانه صهیونیستی به نام آن اشاره نکرده، همچنین اعلام کردند که یحیی سنوار (رهبر حماس در غزه) از واقعیت [جنگ کنونی] اطلاع دارد و این اسرائیل است که واقعیت را به شیوه‌ای غیرصحیح تفسیر می‌کند.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از این منابع اشاره کرد که سنوار در صورت ادامه جنگ یک استراتژی منظم و قاعده‌مند دارد.

روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز در مطلبی اذعان کرد که اوضاع میدانی جنگ غزه با آنچه مقامات سیاسی تل آویو بیان می‌کنند، کاملا متفاوت است؛ اوضاع مشابه روندی که از سیاستمداران می شنویم، نیست.

شبکه المیادین هم در گزارشی به نقل از منابع صهیونیستی از تلفات سنگین ارتش این رژیم در نبرد با رزمندگان مقاومت فلسطین در غزه پرده برداشت و به نقل از این منابع اعلام کرد: ۲۷ درصد از نظامیان کشته شده در جنگ غزه از افسران رژیم صهیونیستی هستند که در میان آنها سه فرمانده تیپ و ۴ فرمانده گردان و شمار زیادی افسران ارشد تاکنون به هلاکت رسیده اند.

چندی قبل شبکه صهیونیستی "کان" در گزارشی به افزایش خودکشی در میان نظامیان صهیونیست پرداخته و اعتراف کرد که بیش از دو هزار نظامی (رژیم صهیونیستی) در جنگ زمینی علیه نوار غزه به دلیل مشکلات روحی و روانی مجبور به مراجعه به روانپزشک شده‌اند.

در این گزارش آمده است که این افراد به دلیل دشواری های جنگ در نوار غزه به عنوان آسیب دیده و زخمی دسته بندی شده و افسران، سلامت روانی آنها را مورد مداوا قرار می‌دهند.

روزنامه صهیونیستی "یدیعوت احرونوت" هم طی گزارشی با اشاره به افزایش تمایل به خودکشی در میان نظامیان صهیونیست، از راه اندازی تیم‌های روان شناسی برای کمک به این افراد خبر داده و نوشت: بخش توانبخشی ارتش اسراییل برای کمک به نظامیانی که تمایل به خودکشی دارند و از اضطراب جنگ در غزه رنج می برند، تیمی از پرستاران و روانپزشکان را برای کمک به آن ها تشکیل داده است.

باید گفت که خودکشی نظامیان صهیونیست که دچار اختلالات روانی هستند به یک پدیده شایع تبدیل شده و بارها رسانه های صهیونیستی از خودسوزی، به دار آویختن و شلیک گلوله به خود توسط نظامیان این رژیم خبر داده اند.

کارشناسان مسایل منطقه معتقدند، همانگونه که مقامات تل آویو و رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند، ارتش رژیم صهیونیستی در باتلاق جنگ غزه فرو و این منطقه عملا به گورستان متجاوزان صهیونیست تبدیل شده است و سران مستاصل تل آویو در نهایت به شروط مقاومت به علت فشارهای داخلی و بین المللی تن خواهند داد، چرا که از طرفی موضوع اسرای اسراییلی و از طرف دیگر مساله کشته های زیاد نظامیان صهیونیست به پاشنه آشیل سران متجاوز رژیم صهیونیستی تبدیل شده و آنها را در سردرگمی قرار داده است.

تحلیلگران مسایل منطقه معتقدند که نابودی مقاومت فلسطین، هدفی دست نیافتنی برای صهیونیست ها می باشد، زیرا تفکر مقاومت در قلب و جان مردم این منطقه ریشه دوانده و آنها از این مساله به آسانی دست نخواهند کشید.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha