سیداحمد صفوی، کاریکاتوریست و عضو کارگروه طراحی مرکز تبلیغات اینترنتی حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره فرایند فعالیتش توضیح داد: پس از رصد فضای مجازی سناریوهایی آماده میشود. من و همکارانم این سناریوها را تبدیل به تصویر میکنیم. طراحی انیمیشن، کاریکاتور و تصویرسازی کتاب کودک از جمله ماموریتهایی است که اینجا انجام میدهیم.
وی درباره مضامین طراحیها افزود: بر اساس برآوردی که از وضعیت جامعه داریم، تولیدات را انجام می دهیم. به خاطر رسالت اصلی حوزه علمیه کارهای ما بستر فرهنگی و دینی دارد. هماکنون برای دانش آموزان در حال تولید یک مجموعه نمایشی با موضوع روابط خانوادگی هستیم و طنز کوتاه اجتماعی هم در دست تولید داریم.
صفوی در پاسخ به این سوال که طراحی کاریکاتور را از چه زمانی آغاز کرده گفت: من قبل از ورود به حوزه علمیه هم کار طراحی انجام میدادم. بعد از طلبگی به صورت حرفه ای کار کردم. قبل از طلبگی دغدغه تبلیغ داشتم و به همین خاطر روش های مختلف تبلیغ دین را بررسی کردم. سلیقه ام بیشتر به این می خورد که از طریق هنر دین تبلیغ شود.
وی افزود: من هر اثری که طراحی میکنم دوستش دارم. این طوری نیست که از سر اجبار طراحی کنم. بعضی از کارهایم بازخوردهای بهتری داشته و من را امیدوارتر کرده است.
به گزارش ایرنا، دومین نمایشگاه ملی رصتا با حضور پیمان جبلی رئیس صداوسیما، سعید مقیسه رئیس ساترا و جمعی از مسئولان و پلتفرمها روز یکشنبه ۱۰ دی افتتاح و رسما کار خود را آغاز کرد.
این نمایشگاه تا روز سهشنبه ساعت ۱۸ برای بازدید عموم پابرجاست.
نظر شما