به گزارش خبرنگار ایرنا، این تفاهمنامه روز چهارشنبه توسط سیدمحمود حسینی پور و محمد خزاعی که مازندران سفر کرده است در محل کار استاندار مازندران با هدف تقویت زیرساخت های مربوط به حوزه صنعت سینما و حمایت از هنرمندان به امضا رسید.
گسترش و توسعه برنامه ها و فعالیت ها و ایجاد زیرساخت های سینمایی و بهره گیری از قابلیت ها، امکانات و ظرفیت های فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی استان ها از مفاد این تفاهمنامه همکاری است که به امضای استاندار مازندران و رئیس سازمان سینمایی رسیده است.
ارتقاء و تعالی هنر فاخر سینما و تصویر، غنی سازی جریان تولید سینمایی ایران بر اساس اولویت های سند تحول دولت مردمی و سند تحول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمایت از تولیدات و آموزش های سینمایی در استان ها و شهرستان ها و همچنین ایجاد فرصت مناسب برای هنرمندان و جوانان علاقه مند و مستعد در استان ها و شهرستان ها برای شکوفایی استعدادها و ظهور توانمندی ها و خلاقیت های آنان با رویکرد عدالت فرهنگی از دیگر اهداف این تفاهمنامه همکاری است.
استان مازندران تاریخی طولانی برای برخورداری از سینما دارد؛ زمان ورود سینما به مازندران مربوط به اوایل قرن چهاردهم هجری شمسی توسط نیروی های اشغالگر روس و آلمان باز می گردد و در این مدت فراز و فرودهای بسیاری را چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی تجربه کرد. برای مثال در برهه ای از تاریخ بیش از ۴۰ سالن سینما در شهرهای مختلف مازندران فعال بود که بسیاری از آنها اکنون تخریب شدند و اواخر دهه ۹۰ تنها ۱۸ سینما در این خطه هنر دوست فعال بود.
حال آنکه امروزه برخلاف سده قبل مازندران با تغییر چهره علاوه بر تغییرات جمعیتی، سالانه به واسطه ورود حدود ۳۰ میلیون گردشگر بیش از گذشته نیازمند فضای فرهنگی و هنری همچون سینما، تئاتر و از این قبیل صحنه های هنری است.
عصر حاضر استان مازندران نیز به واسطه توسعه آموزش و تحصیلات از جامعه ای با سواد و بیش از گذشته تشنه هنر برخوردار می باشد که توسعه زیرساخت های فرهنگی از جمله هنر هفتم را بیش از پیش می طلبد. نیازی که با روی کار آمدن دولت سیزدهم گویا رنگ و بوی واقعیت و تحقق گرفته است.
نظر شما