۱۴ دی ۱۴۰۲، ۹:۳۷
کد خبرنگار: 5302
کد خبر: 85343076
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدرس حوزه و دانشگاه: سیره فاطمی کامل ترین الگوی آموزشی است

قم- ایرنا- مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی و خانوادگی جامعه امروز را می توان با معاصرسازی سیره حضرت صدیقه طاهره(س) برطرف کرد، گفت: سیره آن حضرت درهمه دوران تاریخ، بهترین و کامل ترین الگوی آموزشی است.

معصومه ظهیری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: سیره رفتاری دخت نبی مکرم اسلام(ص) در همه ابعاد زندگی فردی و اجتماعی به عنوان بهترین الگوی آموزشی است که از آن می توان برای مقابله با آسیب‌های مختلف در حوزه خانواده و اجتماع نیز استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه گاهی خانواده‌ها، همسران و فرزندان یک جامعه دچار مشکلات مختلفی می‌شوند که برای گذر از این مشکلات نیازمند یک الگوی رفتاری مطمئن هستند، گفت: رفتار، گفتار و کردار حضرت فاطمه زهرا(س) برای همه اعصار تاریخ به عنوان الگویی تمام عیار است.

وی تصریح کرد: خدای منان حضرت صدیقه طاهره (س) را به عنوان یک نعمت بزرگ برای عالم قرار داده است که در همه زمینه های روحی و جسمانی، جسم و روح عالم را مدیریت کنند.

استاد حوزه علمیه خواهران استان قم اساسی ترین مسائلی که بزرگ بانوی اسلام، در منطق رفتاری خود و مدیریت خانواده و نیز تربیت فرزندان بر آن تاکید می ورزید را توجه به تولید و پرورش روح توحید و خداپرستی در میان اعضای خانواده معرفی کرد.

وی با تاکید بر اینکه اندیشه حضرت زهرا (س) در مورد خانواده، همسر و فرزندان، امانت بودن آنهاست، گفت: این امانات را خداوند به ما سپرده است و ما در مقابل رشد و تعالی آنها وظایفی داریم و نسبت به انان مسئول هستیم.

ظهیری اضافه کرد: همسر و فرزندان به عنوان امانت الله هستند که باید با مدیریت صحیح، وفاداری، حفظ امانت و رعایت اصول، زمینه بالندگی فکری و شخصیتی آنان را فراهم کرد که در این مسیر نیازمند الگوی کاملی هستیم و چه الگویی بهتر از دختر تربیت یافته از رسول خدا می توان پیدا کرد.

وی داشتن جامعه جهانی فاطمی را مساوی داشتن جهانی عاری از استکبار، زور، استبداد و استعمار خواند و گفت: حضرت صدیقه طاهره (س) با سلوک رفتاری خویش، این نسخه صحیح را برای تمام بانوان مسلمان تجویز می فرمایند که تدبیر منزل و پرورش و تربیت بر هر کاری مقدم است.

اولویت زهرای مرضیه(س) خانواده و توجه به همسرداری و تربیت فرزندان بود

این استاد دانشگاه ادامه داد: با وجودی که پدر و همسر ایشان در راس حکومت اسلامی بودند، اما اولویت زهرای مرضیه(س) خانواده و توجه به همسرداری و تربیت فرزندان بود.

وی بر ضرورت تبیین مهمترین اصول مدیریتی حضرت زهرا(س) در خانواده برای زنان جامعه امروزی تاکید و بیان کرد: پیشرفت های فناوری سبب شده است که نیازها و مقتضیات امروزه جامعه و به خصوص نیازهای درون خانواده بسیار تغییر کند و مشکلات و معضلات فرزندان دنیای امروز نسبت به گذشته بسیار متفاوت شود.

ظهیری ادامه داد: از این رو است که برای درمان این معضلات اجتماعی و خانوادگی دنیای امروز باید تدابیری متناسب با همین مشکلات اندیشیده شود.

وی افزود: سیره فاطمی به حدی کامل است که با وجود گذشت یک هزار و ۴۰۰ سال از حیات این بانوی بزرگ، باز هم می توان از آن به عنوان الگو وتدبیر تربیتی و آموزشی استفاده کرد.

وی بر معاصرسازی سیره فاطمی تاکید و بیان کرد: منظور از معاصر سازی یعنی مطابقت دادن این سیره ناب تربیتی با نیازهای امروزه بشر است.

وی با اشاره به اینکه معاصرسازی زندگی حضرت نقش مهمی در درمان آسیب ها در حوزه خانواده و اجتماع دارد، گفت: محبت ورزی در سیره فاطمی یکی از اصولی است که در خانواده، باید مورد توجه والدین قرار گیرد، چراکه علاوه بر تحکیم روابط میان همسران، نقش بسیار مهمی در شخصیت سازی فرزندان دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha