به گزارش ایرنا، سرهنگ داود معظمی گودرزی روز پنجشنبه در گفت وگویی در خصوص کلاهبرداریهای در سایتهای واسط و خرید و فروش افزود: علاوه بر آن وقتی کالا را تحویل گرفتید، از صحت آن اطمینان حاصل کرده و سپس وجه را واریز کنید.
وی ادامه داد: مورد داشتهایم که فردی وجه گوشی اصلی را پرداخت کرده اما درون جعبه گوشی قلابی بوده و تحویل گرفته است.
سرهنگ معظمی گودرزی گفت: وقتی میخواهید کالایی را در سایتهای واسط بفروشید، مراقب باشید چرا که در این سایتها، کلاهبرداری از طریق صدور رسیدهای جعلی خیلی باب شده است.
وی در مورد نحوه کلاهبرداری از این نوع هم اضافه کرد: خریدار اعلام میکند که سامانه بانکداری مختل است و وقتی شماره کارت را از شما میگیرد با نرم افزارهایی دسترسی به مشخصات شما مییابد، رسید واریزی جعلی ارائه کرده و کالا را دریافت می کند در حالیکه پولی واریز نکرده است.
به گفته سرهنگ معظمی گودرزی، شهروندان در این گونه موارد به یاد داشته باشند که حتما تا پیامک واریز دریافت نکردهاند، کالا را تحویل ندهند.
وی همچنین افزود: در کلاهبرداریهای تلفنی هم وقتی از مالباخته دلیل اعتمادش را میپرسیم، میگوید که کلاهبردار اطلاعات کاملی از من داشت و این باعث شد تا اعتماد کنم.
سرهنگ معظمی گودرزی تاکید کرد: داشتن اطلاعات شخص به این معنا نیست که فرد پشت تلفن حتما از نهادی رسمی است.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ خطاب به شهروندان گفت: به هیچ عنوان کدهای پیامکی را در اختیار فردی که تلفنی ادعا میکند که شما برنده جایزهای شدهاید، قرار ندهید؛ ممکن است کلاهبرداران با استفاده از این کدها به حسابهای بانکی و شبکههای اجتماعی شما دسترسی پیدا کنند.
نظر شما