به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم که شامگاه پنجشنبه و با حضور خانواده معظم شهید ستاری، امام جمعه، فرماندار، بخشدار و دیگر مسئولان شهرستان قرچک در حسینیه روستای ولیآباد قرچک برگزار شد، از تنی چند از خانواده معظم شهدای این روستا تقدیر شد.
مشاور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی در این مراسم گفت: شهید ستاری، افتخار انقلاب اسلامی و یکی از نخبگانی بود که بسیاری از دستاوردهای نیروی هوایی، نتیجه تلاشهای بیوقفه او در دوران خدمت در لباس سربازی نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
سرتیپ دوم مجتبی جعفری افزود: شهید ستاری، مبتکر و قهرمان پدافند هوایی کشور بود که تنها در یک عملیات ۸۰ فروند هواپیمای عراقی را ساقط کرد تا اقتدار هوایی ایران اسلامی را به رخ جهانیان بکشد.
وی طراحی و ساخت هواپیمایی آذرخش را گوشهای از دستاوردهای شهید ستاری در طول حیات با برکتش اعلام کرد. شهید ستاری، مرد بزرگ میدانهای رزم است که اقدامات اثربخشی در حوزه دفاعی انجام دادهاند و راه را برای پیشرفت ایران اسلامی در اقتدار هوایی هموار ساختند.
جعفری تصریح کرد: در زمانی که محمولههای نفت ایران از سوی دشمن تهدید میشد، عملیات اسکورت کردن کشتیهای نفتی ایران از سوی شهید ستاری طراحی شد تا کشور در حوزه فروش نفت با مشکل مواجه نشود.
دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی از حاج قاسم سلیمانی به شدت ترس داشتند
وی در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی یادآور شد: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی از حاج قاسم سلیمانی به شدت ترس داشتند و این ترس و هراس را روز گذشته در عملیات تروریستی و به شهادت رساندن جمعی از زائران ایشان به نمایش گذاشتند.
مشاور فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی تصریح کرد: شهید سلیمانی از یک روستای کوچک پا به عرصه وجود گذاشت و به به عنوان یکی از افراد جامعه که از معمولیترین وضعیت زندگی برخوردار بود، از کوچههای خاکی روستا، تا آسمان اقتدار عروج کرد و مکتبی را به یادگار گذاشت که دشمن همواره از آن هراس دارد.
سرلشکر شهید منصور ستاری در سال ۱۳۲۷ در روستای ولی آباد از توابع شهرستان قرچک دیده به جهان گشود و دوران ابتدایی را در مدرسه ولی آباد قرچک و دوران متوسطه را در مدرسه پوئینک باقر آباد به پایان رسانید و با وجود آن که در کودکی طعم تلخ مرگ پدر را تجربه کرد ، ولی خود به اسطوره ای برای ایران اسلامی بدل گردید.
شهید در پانزدهم دی ۱۳۷۳ به همراه چند تن از مسوولان نیروی هوایی ارتش در راه برگشت از جزیره کیش که در جشن دانشآموختگی گروهی از دانشجویان دوره خلبانی پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان شرکت کرده بود در راه بازگشت به تهران در محدوده نایین- یزد، هواپیمای آنها دچار نارسایی فنی شد و سقوط کرد.
در این حادثه ناگوار شش تن از امیران نیروی هوایی ارتش به همراه شهید ستاری و شش تن از خدمه پروازی به درجه بلند شهادت رسیدند. پیکر پاک شهید ستاری در آرامستان بهشت زهرا س تهران به خاک سپرده شده است .
قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
نظر شما