به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرعامل بنیاد ملی خانواده شامگاه پنجشنبه در این رویداد در سنندج، اظهار کرد: امروز در جنگ نابرابری هستیم که اگر دقت و مراقبت نکنیم آسیب میبینیم.
حجتالاسلام رضا مروت افزود: همانگونه که درجنگ و بلایای طبیعی با حضور مردم برنده میدان بودیم امروز هم با تجربه آن دوران باید روند کاهش جمعیت و ازدواج را تعدیل و بهبود ببخشیم.
وی با بیان اینکه باید با شناخت ظرفیت مردمی در این مسیر گام برداشت، لازمه موفقیت در این عرصه را شناخت درست و برنامه ریزی صحیح عنوان کرد.
مدیرعامل بنیاد ملی خانواده افزود: موضوع جوانی جمعیت از اولویتها و دغدغههای رهبر معظم انقلاب است و کردستان در گام اول رویداد جامعهپرداز فراتر از انتظار و بسیار موفق عمل کرد.
حجتالاسلام مروت ادامه داد: شرکت کنندگان در این رویداد با مسائل و ضروریات این حوزه به خوبی آشنا شدند و ضرورت عملیات مشترک و هم افزایی با تمرین عملی اتفاق افتاد.
وی به تنظیم ۱۲ تفاهمنامه بین مجموعههای مردمی کردستان برای همکاریهای بیشتر در این حوزه اشاره کرد و افزود: در رسالتی که پیش رو داریم باید به حواشی و موانع بی تفاوت بود و بسته به نوع نیاز منطقه خدمت ارائه کرد.
حجت الاسلام مروت خواستار تشکیل زنجیرهای به تعداد تمام تشکلهای مردمی و مردم جامعه برای تقویت جبهه و صف جهاد در حوزه خانواده هویت زن و جمعیت شد.
مدیرعامل بنیاد ملی خانواده همچنین بر لزوم تدوین نقشه عملیاتی بزرگی برای کردستان تاکید کرد و گفت: این نقشه در کوتاه مدت باید چشم اندازهای مهمی را طراحی و عملی کند.
نفوذ نرم دشمن جمعیت را هدف گرفته است
دستیار مردمی سازی استاندار کردستان هم در این رویداد اظهار کرد: امیدواریم خروجی این جلسه تاثیر مثبتی در حوزه ازدواج و جمعیت داشته باشد.
محمدصادق صادقی افزود: وقتی صحبت از نفوذ میشود اولین نکتهای که به ذهن متبادر میشود بار امنیتی آن است، ولی گاهی در حیطه تصمیم گیری، تصمیم سازی و تغییر سبک زندگی با آن مواجه هستیم.
وی ادامه داد: آنچه که امروز به صورت ملموس به چشم میخورد این است که از خانوادههای پرجمعیت اصیل ایرانی و اسلامی به خانوادههایی نزدیک شدهایم که به سمت تک فرزندی و یا تجرد مطلق پیش میرود.
دستیار مردمی سازی استاندار کردستان ادامه داد: این مسئله متاثر از جلوهگری توسط اتاق فکر غربیهاست که برای لحظه به لحظه و قطعه به قطعه هنجارهای نسل جوان ما برنامه دارد.
صادقی تاکید کرد: غنای اصالت و فرهنگ ایرانی و اسلامی ما به قدری است که مقاومت خوبی در برابر این توطئه غرب داریم و با شناخت صحیح و به موقع مسئله میتوانیم آن را خنثی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر نباید محدود به تذکر لسانی در حوزه حجاب و عفاف شود، افزود: یکی از بزرگترین معروفهای حال حاضر، لزوم ترویج فرهنگ ازدواج و جوانی جمعیت است که به همین منظور طلایهداران معروف در حوزه جمعیت و فرزندآوری در استان تشکیل شده است.
رویکرد تبیینی با محوریت جامعه هدف، موضوع دیگری بود که دستیار مردمی سازی استاندار کردستان به آن اشاره کرد و گفت: این رویکرد به دنبال گره گشایی ذهنی است تا گره فرهنگی مساله جمعیت به صورت فوری باز شود.
وی یادآور شد: مولفه قدرت هر کشوری جمعیت آن است و هرچه تکنولوژی پیشرفته داشته ولی نیرویی نباشد، بدون استفاده و بی معنی خواهد بود.
صادقی، یکی از مصداقهای رویداد جامعه پرداز را حلقههای میانی اعلام کرد و افزود: این حلقههای میانی متشکل از گروهها و ظرفیتهای مردمی است که با آسان سازی و بهرهگیری از گفتمان مردمی سازی دولت سیزدهم به دنبال تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در حوزه جوانی جمعیت است.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان نیز در این رویداد اظهار کرد: هدف از این رویداد شناسایی کنشگران حوزه جوانان و خانواده و ایجاد همافزایی برای تبادل افکارو تجربیات آنهاست.
آمنه غلام ویسی افزود: در این رویداد، در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندآوری کارگاههای مختلفی با حضور اساتید این حوزه برگزار شد.
وی یادآور شد: پیری جمعیت، سرمایه اصلی را کشور تهدید میکند که باید تلاش شود تا مشکلات حوزه ازدواج و طلاق و جمعیت با برنامهریزی موثر مرتفع شود.
در این رویداد ۱۲ تشکل مردمی کردستان تفاهمنامه همکاری در حوزه " خانواده، جمعیت و هویت زن" امضا کرده و در پایان از فعالان این حوزه قدردانی شد.
نظر شما