توکیو اظهارات مقامات رژیم صهیونیستی درباره کوچ اجباری ساکنان غزه را محکوم کرد

تهران- ایرنا- کوبایاشی ماکی سخنگوی مطبوعاتی وزارت خارجه ژاپن در بیانیه‌ای اظهارات دو مقام رژیم صهیونیستی که خواستار کوچ اجباری ساکنان غزه شده بودند را محکوم کرد.

به گزارش شنبه شب ایرنا به نقل از تارنمای خبری وفا، در این بیانیه با اشاره به اظهارات دو وزیر رژیم صهیونیستی که پیش‌تر خواستار کوچ اجباری فلسطینیان از نوار غزه و احداث شهرک‌های صهیونیست‌نشین در این منطقه شده بودند، تاکید شده است: فعالیت‌های شهرک‌سازی ناقض قوانین بین‌المللی و تضعیف راه حل دو کشوری است.

این بیانیه می‌افزاید: با در نظر گرفتن وضعیت بحرانی بشردوستانه در نوار غزه، چنین اظهارات تحریک آمیزی که باعث افزایش تنش می‌شود غیرقابل قبول است و ژاپن خواستار پرهیز از سخنان و اقدامات غیرمسئولانه است.

به گزارش ایرنا، وزیران افراطی کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از ابتدای عملیات طوفان الاقصی، کوچ اجباری فلسطینیان ساکن غزه به مصر و دیگر نقاط دنیا را خواستار شده‌اند.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی پیشتر با اشاره به حملات همه‌جانبه این رژیم به نوار غزه گفت که این فرصتی برای تمرکز بر پروژه کوچاندن فلسطینیان و ترغیب ساکنان غزه برای مهاجرت به دیگر کشورها است.

همچنین وزیر امور مالی رژیم صهیونیستی نیز در سخنانی تاکید کرد که (رژیم) اسرائیل باید ساکنان نوار غزه را برای مهاجرت و ترک این باریکه ترغیب کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا دو روز پیش اظهارات وزرای اسرائیلی را «تحریک آمیز و غیرمسوولانه» خوانده و رد کرد با این حال جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای آمریکا را مسئول تشویق رژیم صهیونیستی در پیشبرد طرح کوچاندن مردم غزه دانست.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هم در بیانیه‌ای اعلام کرد «اظهارات سران کابینه اشغالگر فاشیست درباره کوچاندن مردم فلسطین و سخنان تروریستی اخیر بن گویر درباره کوچاندن فلسطینیان از غزه و ایجاد شهرک در آنجا، خیالاتی است که محقق نخواهد شد».

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha