هادی ایزدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان اشتغال زایی این طرحهای صنعتی هم با افزایش صد در صدی نسبت به ۹ ماهه سال ۱۴۰۱ به ۱۵۱ نفر طی مدت مشابه امسال رسید.
وی ادامه داد: پروانه های بهره برداری صنعتی در زمینه های تولید فرآوری پرلیت، تجهیزات پزشکی، صنایع فلزی، خوراک طیور، کود شیمیایی، انواع بلوک و قطعات بتونی و آجر سفال و اتاق کامیون صادر شد.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: ۱۸ مجوز جدید صنعتی هم با حجم سرمایه گذاری پنج هزار و ۹۰ میلیارد ریال در زمینه های ماشین سازی، تولید تجهیزات پزشکی، محصولات بهداشتی، مواد غذایی، قطعات پلاستیکی، محصولات بتونی و کود شیمیایی طی ۹ ماهه امسال در این شهرستان صادر شد که با راه اندازی این واحدها برای ۳۲۱ نفر اشتغال مستقیم ایجاد می شود.
ایزدی ایجاد ۶۱۱ نفر شغل جدید طی ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ در بخش صنعت، معدن و تجارت گناباد را یادآور شد و افزود: از این تعداد ۱۵۸ شغل در بخش صنعت و معدن و ۴۵۳ شغل در بخش تجارت شهرستان گناباد ایجاد و ۴۴۸ مورد از این تعداد تاکنون در سامانه رصد ثبت شده است.
وی اضافه کرد: بخش صنعت، معدن و تجارت گناباد از نظر ایجاد اشتغال رتبه نخست را طی همین مدت در این شهرستان به خود اختصاص داده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: ۲ هزار و ۲۶۱ تسهیلات اشتغال زایی از محل منابع داخلی، تبصره ای، روستایی، بنیاد برکت، تبصره ۱۶ و مشاغل خانگی به ۶۰ طرح و واحد صنعتی و صنفی گناباد طی ۹ ماهه امسال پرداخت شد.
ایزدی همچنین از تهیه۴۷ مورد گزارش نظارتی بخش معدن، تایید سوخت معادن، صدور سه پروانه معدنی، تشکیل کارگروه ایمنی معادن، پیگیری برای برگزاری مزایده محدوده های معدنی در سطح شهرستان گناباد طی همین مدت خبر داد.
وی ادامه داد: از مجموع ۴۸۶ پروانه کسب جدید صادره طی ۹ ماهه امسال در این شهرستان ۴۲ پروانه کسب برای ایثارگران صادر شده و ۵۵ واحد صنفی بدون پروانه هم تعیین تکلیف شده است.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت گناباد گفت: ۲ هزار و ۴۰۶ مورد بازرسی در قالب ۲۵۰ گشت مشترک طی ۹ ماهه امسال از واحدهای صنفی گناباد انجام شد که در نتیجه آن ۱۷۶ فرم تخلف تدوین شد.
۱۸۸ واحد صنعتی در زیربخشهای صنایع کانی فلزی و غیرفلزی، صنایع غذایی، شیمیایی و سلولزی در بخش صنعت گناباد فعالیت دارند که برای راهاندازی آنها چهار هزار و ۷۰۸ میلیارد ریال سرمایهگذاری شده و برای سه هزار و ۶۹۵ نفر به طور مستقیم و ۲ برابر این تعداد به طور غیر مستقیم اشتغال ایجاد کردهاند.
سه شهرک و ناحیه صنعتی نیز با ۴۴۷ هکتار زمین و ۵۴ واحد فعال و ۱۱ سردخانه و انبار و سیلو در این شهرستان فعال است.
مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
نظر شما