به اعتقاد این متخصص؛ حرارت دادن زیاد گیاهانی که دارای ویتامین ث هستند باعث از بین رفتن مواد مغذی آنها شده و در برخی موارد باعث بیماری میشود.
کرمانشاه - ایرنا - رضا حق پرست دکترای ژنتیک گیاهی و استاد دانشگاههای کرمانشاه معتقد است که امروزه انسان به دلیل طبخ نادرست غذا از قدرت شفابخش طبیعت فاصله گرفته است.
اخبار مرتبط
-
کشورهای صنعتی بزرگترین واردکنندگان مواد غذایی در جهان/ رتبه ایران ۴۳ شد
تهران - ایرنا- ایران با وجود این که هفدهمین کشور پرجمعیت جهان است در ردهبندی کشورها از نظر…
-
آب گلآلود بازار تن ماهی
چرا این کنسرو محبوب گران شد؟ روایت دبیر سندیکای کنسرو ایران را در گزارش طاهره رضایت ببینید.…
-
به صورت مجازی؛
آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد
اهواز - ایرنا - دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران گفت: آخرین دستاوردهای…
نظر شما