به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عبدالحسین کلانتری در بیستمین نشست تخصصی معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفهای در محل سالن جلسات دانشکده فنی و حرفهای دکتر شریعتی تهران در سخنانی، حوزه فرهنگی دانشگاهها را دارای جایگاهی مهم و پیچیده خواند و گفت: ماهیت فعالیتهای فرهنگی با دیگر فعالیتها در زمینههای آموزشی و پژوهشی متفاوت است و نمیشود با یک دستورالعمل و نسخه ای واحد تمام این حوزه را اداره کرد و پوشش داد.
وی، دانشگاه فنی و حرفهای را جزو برترینهای پروژه راهیان نور دانست و تصریح کرد: کمیت و کیفیت اعزام دانشجویان این دانشگاه به سفر معنوی راهیان نور قابل تقدیر است و این امر، بر اساس نگاه حمایتی و پشتیبانی ویژه مدیریت این دانشگاه محقق شده است.
تبیین سیاستهای معاونت فرهنگی، نگاه جامع به ابعاد مختلف سفر راهیان نور، توجه و مشارکت در انتخابات پیش رو، نشاط سیاسی در دانشگاه، بهرهمندی از ابزارها، قالبها و روشهای جدید در حوزههای فرهنگی و مدلهای هوشمند از دیگر محورهایی بود که کلانتری به آنها اشاره کرد.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای نیز در این نشست در سخنانی با اشاره به خاستگاه تأسیس دانشگاهها در منطقه، دانشگاه را در دنیا پیشران اقتصاد و توسعه کشورها خواند و گفت: دانشگاه نبض، زیربنا و برونداد حوزه فرهنگی است.
عرفان خسرویان تصریح کرد: تبیین پیشرفتهای دولت سیزدهم بخش عمدهای از وظایف حوزه فرهنگی است که باید با تعامل مناسب با اساتید، این مساله در سطح دانشگاه و جامعه تسری یابد.
وی کمبود ابزارهای فرهنگی را یک نقیصه دانست و افزود: در حوزه فرهنگی به محصولات فرهنگی نیاز داریم. ابزارهای فرهنگی کم است و باید برای توسعه فرهنگی و برنامههایمان پیوست فرهنگی داشته باشیم.
رییس دانشگاه فنی و حرفهای در بخش دیگری از سخنان خود به موفقیتهای دانشگاه در جشنوارهها، المپیادها و برنامههای فرهنگی و ایجاد کارگاههای جوار خوابگاه اشاره کرد و خواستار افزایش کیفی این رویدادها شد.
در این نشست پوستر سی و یکمین جشنواره فرهنگی و هنری قرآن و عترت و پوستر بازارچه مجازی دانشگاه فنی و حرفهای توسط معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و رییس دانشگاه فنی و حرفهای رونمایی شد.
نظر شما